Χριστιάνα Αριστοτέλους: Συγκινημένη επειδή θαυμάστριά της την έκανε τούρτα! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/10/18

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Συγκινημένη επειδή θαυμάστριά της την έκανε τούρτα!Μια υπέροχη φωτογραφία από τη γενέθλια τούρτα μιας τηλεθεάτριας και θαυμάστριας της Χριστιάνας Αριστοτέλους είδαμε μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή του “Alpha Κύπρου”. Η Κατερίνα από την Πάφο έστειλε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” μια φωτογραφία από την πρωτότυπη τούρτα των γενεθλίων της.

Όπως παρατηρήσατε κι εσείς, η τούρτα ήταν διακοσμημένη με την φωτογραφία της εορτάζουσας και τη φωτογραφία της Χριστιάνας!

Φανερά ενθουσιασμένη αλλά και συγκινημένη η Χριστιάνας Αριστοτέλους σχολίασε on air τα εξής: “Μα τι τιμή είναι αυτή ειλικρινά, να μας βάλεις πάνω στην τούρτα σου, Κατερίνα μου; Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ… Κατερίνα μου φάτε με ελεύθερα δεν υπάρχει πρόβλημα, ξεκινάτε απ’ όπου θέλετε. Χρόνια σου πολλά, να είσαι πάντα ευτυχισμένη”.


Μάλιστα, στη συνέχεια η παρουσιάστρια δε δίστασε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας: “Είναι ό, τι πιο όμορφο μπορεί να μας συμβεί σε αυτή τη δουλειά. Ειλικρινά μας κάνετε τόσο μεγάλη τιμή που ούτε χίλια ευχαριστώ είναι αρκετά, ούτε υπάρχει τρόπος ο οποίος να είναι αρκετά ικανοποιητικός για να σας ανταποδώσουμε όλη, μα όλη αυτή την αγάπη!”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου:dailystarcy.com

Post Top Ad


-->