Ξέσπασμα Αριστοτέλους για κριτική Τάσου Τρύφωνος – Αποκαλύψεις βόμβα στον αέρα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

18/10/18

Ξέσπασμα Αριστοτέλους για κριτική Τάσου Τρύφωνος – Αποκαλύψεις βόμβα στον αέρα Μια Χριστιάνα Αριστοτέλους έτοιμη να σταθεί σαν ασπίδα για την υπεράσπιση των συνεργατών της που δέχτηκαν τα πυρά Κύπριου παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 17/10, η Χριστιάνα Αριστοτέλους θέλησε να δώσει μια δημόσια απάντηση στον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος στην ραδιοφωνική του εκπομπή σχολίασε αρνητικά τα πάνελ των Κυπριακών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως παρόλο που δεν στόχευσε μόνο στην δική τους εκπομπή, θέλει να υπερασπιστεί τους συνεργάτες της και πως νιώθει την ανάγκη να απαντήσει σε αυτά τα σχόλια που λέχθηκαν.


Μάλιστα η Χριστιάνα είπε: ‘Προκαλώ τον οποιονδήποτε να έρθει να κάτσει εδώ και να δούμε πόσο ωραία θα μας τα πεί, γιατί είναι άλλο πράγμα να κάθεσε και να κρίνεις και είναι άλλο πράγμα να κάθεσε και να το κάνεις.’

Ο συνεργάτης της Χριστιάνας, Χάρης Παπαθεοχάρους δεν κρατήθηκε και μίλησε για μηνύματα που δέχετε στο τηλέφωνο του για μια θέση στο πάνελ από ανθρώπους που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και τους σχολιάζουν αρνητικά.

Η Χριστιάνα πετάχτηκε από την καρέκλα της και δεν πίστευε τα όσα ξεστόμησε ο Χάρης λέγοντας πως πρέπει να το μαζέψουν αυτό που μόλις είχε γίνει στην εκπομπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->