Βαριές κατηγορίες στην Χαριτίνη για βίντεο από κηδεία – Η απάντηση της στην κόρη του αποθανόντος - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/10/18

Βαριές κατηγορίες στην Χαριτίνη για βίντεο από κηδεία – Η απάντηση της στην κόρη του αποθανόντοςΣτα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε να εκφράσει την λύπη και τις κατηγορίες της ενάντια στην Χαριτίνη Ηλιάδου γυναίκα, η οποία εντόπισε βίντεο από την κηδεία του πατέρα της στον λογαρισμό της Χαριτίνης.

Όπως εξηγεί η συγκεκριμένη γυναίκα, η Χαριτίνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από την κηδεία του πατέρα της. Από την δική της πλευρά ισχυρίζεται πως η όλη δημοσίευση της παρουσιάστριας έμοιαζε λες και ‘επρόκειτο για κατόρθωμα’.

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο χρόνια, με την γυναίκα να λέει πως δεν έχει προβεί σε αγωγή ενάντια της Χαριτίνης γιατί βρισκόταν σε πένθος.

Η καταγγελία αυτής της γυναίκας σε γκρούπ στο Facebook έφερε την αναστάτωση, δημιουργώντας την οργή πολλών ενάντια στην Χαριτίνη.

Η καταγγελία ενάντια στην Χαριτίνη παρακάτω:

Η απάντηση της Χαριτίνης Ηλιάδου δεν άργησε να έρθει, προβάλλοντας μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων, έτσι όπως η ίδια λέει ότι τα έζησε. Μάλιστα, η Χαριτίνη μέσα από το μακροσκελές κείμενο της εξηγεί πως τότε είχε έρθει σε επικοινωνία με την αδελφή της γυναίκας που την κατηγορεί, γράφοντας αυτούσιο τον διάλογο που είχαν οι δυό τους.

Παρ΄όλα αυτά η Χαριτίνη απολογήθηκε δημόσια χαρακτηρίζοντας την πράξη της αυτή ‘αφελής’.

Η απάντηση της Χαριτίνης παρακάτω:
lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->