«Ταλέντο», «Nomads», «Bake off»: Ποιο πρόγραμμα προτίμησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Κυριακής - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/10/18

«Ταλέντο», «Nomads», «Bake off»: Ποιο πρόγραμμα προτίμησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της ΚυριακήςΤι έδειξε το ραβασάκι της AGB.


Σε ισχυρό χαρτί του ΣΚΑΪ και φέτος εξελίσσεται το «Ελλάδα έχει Ταλέντο» Το talent show του καναλιού του Φαλήρου έχει καταφέρει να εκτοπίσει τον ανταγωνισμό όλες τις μέρες που μεταδίδεται.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και το βράδυ της Κυριακής. Το «Ταλέντο» έκοψε πρώτο το νήμα σημειώνοντας 25,2 στο γενικό σύνολο και 19,4% στο δυναμικό κοινό. Είναι ενδεικτικό ότι τα νούμερα του talent show είναι σχεδόν διπλάσια από του δεύτερου προγράμματος.
Δεύτερη θέση για το «Nomads», που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στους πίνακες τηλεθέασης.


Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 σημείωσε 14,1% στο γενικό σύνολο και 12,5% στο δυναμικό κοινό. Λίγο χαμηλότερα, βρέθηκε το «Bake Off Greece» στον ALPHA που σημείωσε 11,7% και 12,4% αντίστοιχα.

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα ιδιαίτερως για το «Nomads» που ολοκλήρωσε την πρώτη του εβδομάδα χωρίς κάτι αξιόλογο από άποψη τηλεθέασης. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 αποτελεί άλλωστε και το καλύτερό του χαρτί το πρώτο μισό της φετινής σεζόν και γι’ αυτό το λόγο το κανάλι έχει επενδύσει πάνω του.dailymedia.gr

Post Top Ad


-->