«Κλείδωσε» το Ελληνοτουρκικό «Survivor». Ξεκινά το κάστινγκ των παικτών σε ένα μήνα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/10/18

«Κλείδωσε» το Ελληνοτουρκικό «Survivor». Ξεκινά το κάστινγκ των παικτών σε ένα μήναΌταν το καλοκαίρι σας έγραφα για τις συζητήσεις Ατζούν – Σκάϊ για το ελληνοτουρκικό «Survivor» πολλοί με αμφισβήτησαν. Θυμηθείτε λοιπόν την ανάρτηση που είχα κάνει στις 8 Αυγούστου:

Το «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» κλείδωσε την εβδομάδα που μας πέρασε. Καθώς ο παραγωγός και καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλι και ο Σκάϊ συμφώνησαν σε όλα για την παραγωγή του τρίτου κύκλου του ριάλιτι. Τακτοποιήθηκαν στις συζητήσεις αυτές δύο σημαντικές εκκρεμότητες.


Η πρώτη έχει να κάνει με τα ποσοστά της AcunΜedya στις δωροθεσίες και τις διαφημίσεις και η δεύτερη με τον παρουσιαστή της ελληνικής βερσιόν του ριάλιτι. Θα είναι και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και στις δύο χώρες. Και το κάστινγκ των δύο ομάδων των «Μπλε» (Έλληνες) και των «Κόκκινων» (Τούρκοι) θα ξεκινήσει σε ένα μήνα από τώρα. Επίσης να προσθέσω πως οι δύο ομάδες θα είναι μεικτές. Δηλαδή θα συνυπάρχουν επώνυμοι, αθλητές και απλοί θνητοί τόσο στην Ελληνική όσο και στην Τούρκικη ομάδα. Ο προγραμματισμός είναι το ριάλιτι να πέσει στη μάχη της prime time στις αρχές Φεβρουαρίου και φυσικά θα διεξαχθεί και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.
nassosblog.gr

Post Top Ad


-->