Συναγερμός στον ΑΝΤ1 για το «Nomads». Η κρίσιμη εβδομάδα και ο «ξαφνικός θάνατος». - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/10/18

Συναγερμός στον ΑΝΤ1 για το «Nomads». Η κρίσιμη εβδομάδα και ο «ξαφνικός θάνατος».Το πρόγραμμα μπάζει νερά… Και η φετινή εκδοχή του σίγουρα δεν είναι καλύτερη από την περσινή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Μια απλή ματιά στα ποσοστά τηλεθέασης της φετινής και της περσινής πρεμιέρας αρκεί. 16,8% στο σύνολο και 17% σας υπενθυμίζω πως ήταν τα ποσοστά της έναρξης του «Nomads Μαδαγασκάρη» ενώ η αντίστοιχη πρεμιέρα του Γρηγόρη από τις Φιλιππίνες ήταν 27,6% στο γενικό σύνολο και 36,6% στο δυναμικό.

Τα ποσοστά έπεσαν κι άλλο το Σάββατο. 14,2% στο σύνολο και 12,9% στο δυναμικό.

Οι δύο παρουσιαστές δεν πείθουν το τηλεοπτικό κοινό ούτε βέβαια και οι συμμετέχοντες των ομάδων.


Στον ΑΝΤ1 περίμεναν σήμερα το πρωί «σε αναμμένα κάρβουνα» τα νούμερα του live μιας και από πολύ ψηλά μαθαίνω πως έχει έρθει σαφής εντολή. Πως αν το πρόγραμμα δεν τραβήξει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα κοπεί. Και τα νούμερα σήμερα οδηγούν ταχύτατα σε αυτη την απόφαση…

Ο ΑΝΤ1 δαπάνησε πέρσι πολλά λεφτά χωρίς αντίκρισμα και σύμφωνα με ρεπορτάζ των  «Τυπολογιών» κατέγραψε σημαντικές ζημίες στον κύκλο εργασιών του.

Έγινε λοιπόν ξεκάθαρο στα στελέχη από πολύ ψηλά πως αυτή η εικόνα δεν γίνεται φέτος να επαναληφθεί. Αν το «Nomads Μαδαγασκάρη» δεν ανακάμψει θα κοπεί.

Όμως αυτό θα σημάνει ταυτόχρονα και ένα μπουρίνι σαρωτικών αλλαγών στο κανάλι με καρατομήσεις στελεχών, περικοπές σε όλα τα επίπεδα και ίσως δυναμικό come back κάποιων που αυτή τη στιγμή είναι στον «πάγο».

Μάλιστα έμαθα πως έγινε ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού εν κρυπτό τις προηγούμενες ημέρες το οποίο και θα σηματοδοτήσει εξελίξεις…nassosblog.gr

Post Top Ad


-->