«Πυροβολεί» το OMEGA και την κόντρα Ρούλας – Χαριτίνης η ομάδα της Ευριπίδου - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/10/18

«Πυροβολεί» το OMEGA και την κόντρα Ρούλας – Χαριτίνης η ομάδα της Ευριπίδου


 

Με το παρασκήνιο του πρόωρου τέλους της εκπομπής της Χαριτίνης Ηλιάδου καταπιάστηκε η εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Όλα Καλά».

Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου την Δευτέρα, 29/10, ασχολήθηκε με το τέλος της εκπομπής «Παρέα MOU» στο OMEGA.

Καταρχάς η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αλλά και η Χριστιάνα Αντωνίου που σχολίασε το θέμα  μίλησαν για τον χρόνο που χρειάζεται μια τηλεοπτική εκπομπή, θέλοντας να καυστηριάσουν το πόσο σύντομα πήρε την τελεσίδικη απόφαση το κανάλι του Αρχαγγέλου.

Δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην δική τους εμπειρία σχετικά με το πρόωρο τέλος της εκπομπής τους στο κανάλι του Αρχαγγέλου την προηγούμενη σεζόν.


Όπως είπε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου: 'Βρεθήκαμε κι εμείς στην ίδια θέση και πραγματικά νιώθουμε πικραμένοι γι αυτό... Και είναι σαν να το ξαναζούμε δεύτερη φορά παρόλο που δεν είμαστε εμείς. Είναι πραγματικά λυπηρό. Έμειναν άνθρωποι χωρίς δουλειά...'.

Φυσικά και μίλησαν για τις φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια της εκπομπής «Παρέα MOU» να έχει κόντρα με την αρχισυντάκτριά της, Ρούλα Γεωργιάδου. Τις φήμες πυροδότησε το post της Χαριτίνης, όπου ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες της εκτός από την Ρούλα.

Σε αυτό, όπως σχολίασαν στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, προστέθηκε και η τελευταία ανάρτηση της Ρούλας Γεωργιάδου, η οποία μίλησε με σκληρά λόγια...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
tothmaonline.com

Post Top Ad


-->