Πούμπουρας – Λέντζας: Οι κακές σχέσεις και η προσπάθεια του ΑΝΤ1 να… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/10/18

Πούμπουρας – Λέντζας: Οι κακές σχέσεις και η προσπάθεια του ΑΝΤ1 να…Πολύ σύντομα το «Nomads Μαδαγασκάρη» θα κάνει πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Αντ1. Όπως ήδη σας ενημερώσαμε μετά την άρνηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου να παρουσιάσει το project, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία στον Σάββα Πούμπουρα.

Στην συνέχεια στην εξίσωση μπήκε και ο Γιώργος Λέντζας ως βοηθός παρουσιαστής. Μόνο που το τελευταίο διάστημα άρχισε να έχει περισσότερες απαιτήσεις από αυτά που συμφώνησαν θέλοντας μάλιστα να έχει λόγο και στο live της αποχώρησης της Κυριακής. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πούμπουρα και το party ξεκίνησε από πολύ νωρίς.


Οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών δεν είναι και οι καλύτερες και περιορίζονται σε καθαρά επαγγελματικές, όσο και αν μερικά στελέχη του σταθμού προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο. Όπως για παράδειγμα η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, η Κατερίνα Παπαμέρη, στην οποία δείχνει τον Γιώργο Λέντζα και τον Σάββα Πούμπουρα να κάθονται μακριά ο ένας από τον άλλο.

«Επειδή το ρεπορτάζ τρέχει και εμείς σας αγαπάμε ιδού η απόδειξη ότι οι παρουσιαστές του Nomads δεν μιλιούνται! Σας παρακαλώ να τα βρείτε γατί την Πέμπτη 11/10 έχουμε πρεμιέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε.
Εντάξει, μας πείσατε… Με τέτοια tricks δεν μπορείτε εύκολα να μετατοπίσετε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Ξέρετε, κάποια πράγματα είναι δεδομένα, είναι ρεπορτάζ και δεν τα βγάζουμε από το κεφάλι μας.
nassosblog.gr

Post Top Ad


-->