Παίκτρια του Nomads έχασε παιδί και μπήκε στο παιχνίδι για να ξεχάσει. Εικόνες απο την Κλινική. - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/10/18

Παίκτρια του Nomads έχασε παιδί και μπήκε στο παιχνίδι για να ξεχάσει. Εικόνες απο την Κλινική.Η αποκάλυψη έρχεται μέσα απο εικονες και ρεπορτάζ. Ένα ρεπορτάζ που με απασχόλησε πρίν απο λίγο καιρό. Τότε είχα γράψει για την Σίσσυ Ζουρνατζή. Το εντυπωσιακό κορίτσι απο την Θεσσαλονίκη, που στο παρελθόν είχε πάρει και τίτλο. Αυτό το κορίτσι που έχει περάσει πολλά και τον τελευταίο καιρό διαβάζω διαφόρων ειδών μαλακίες απο άκυρα σαίτς που σκοπό και στόχο έχουν να την τρολάρουν επειδή… πουλάει.

Το κορίτσι μπήκε στο παιχνίδι για να ξεχάσει. Και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν τα λεγόμενα μου. Τι είχε συμβεί στο μοντέλο;Ο περιστασιακός σύντροφος που είχε πρίν απο κάποιους μήνες, ολοκλήρωσε την ερωτική πράξη εσκεμμένα με αποτέλεσμα το κορίτσι να μείνει έγκυος και μετά εξαφανίστηκε. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται τόσο στον Λαγκαδά αλλά και στην συμπρωτεύουσα. ‘Εναν «άντρα» που δεν φρόντισε να καλύψει ούτε τα έξοδα της λαπαροσκοπικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε η Σίσσυ. Όταν δε το κορίτσι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του εκείνος την απέρριψε λέγοντας “Κόψε το κεφάλι σου. Κάνε ότι θέλεις. Δεν με απασχολεί. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το θέμα”.

Κι αυτό για μια γυναίκα σε τόσο νεαρή ηλικία είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί.

Η Σίσσυ μπήκε στο παιχνίδι για να ξεπεράσει και να ξεχάσει την περιπέτεια της…nassosblog.gr

Post Top Ad


-->