Ο Λεμεσιανός που έφτασε στον τελικό του «The Voice» τα βγάζει όλα στη φόρα – «Δεν είναι όπως τα βλέπουμε στην τηλεόραση» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/10/18

Ο Λεμεσιανός που έφτασε στον τελικό του «The Voice» τα βγάζει όλα στη φόρα – «Δεν είναι όπως τα βλέπουμε στην τηλεόραση»Σε μια αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη προέβη ο περσινός παίκτης του διαγωνισμού τραγουδιού.
Ο λόγος για τον Στέλιο Ιωακείμ, ο οποίος στο περσινό ‘The Voice’ έφθασε μέχρι και την τελική δυάδα στο πλευρό του Σάκη Ρούβα.

Ο Λεμεσιανός τραγουδιστής σε συνέντευξη του στο περιοδικό ‘Down Town’, αποκάλυψε τον λόγο που δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα βλέπουμε στην τηλεόραση.

Εκεί που πιστεύαμε πως οι coaches ασχολούνται με τον κάθε έναν παίκτη της ομάδας τους με στόχο την βελτίωση και άνοδο του, ο πρώην παίκτης έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, αφού όπως αναφέρει δεν θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τον καθένα ξεχωριστά


Δείτε παρακάτω σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του:

Γιατί δεν συνεργάστηκες με τον Σάκη ή κάποιον άλλο coach;


Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε και πάρα πολλή επαφή μαζί τους. Δεν είναι όπως ακριβώς τα βλέπει κάποιος στην τηλεόραση. Ήταν εκεί όσο μπορούσαν, αλλά δεν περίμενα κάτι περισσότερο από τον Σάκη, για παράδειγμα, ο οποίος έχει τόσες συναυλίες κι άλλα side projects να κάνει. Όσο γινόταν ήταν δίπλα μας. Κανένας κριτής δεν έκανε διακρίσεις, ήταν καθαρά θέμα χρόνου. Δε θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τον καθένα ξεχωριστά.


lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->