Τηλεθέαση. Η επιστροφή της Νικολούλη, σκότωσε το My Style Rocks. Η αποχώρηση στο Project Runway και ο «Όλυμπος» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/10/18

Τηλεθέαση. Η επιστροφή της Νικολούλη, σκότωσε το My Style Rocks. Η αποχώρηση στο Project Runway και ο «Όλυμπος»Μια ταινία δράσης στο Star την Παρασκευή το βράδυ με τα παιδιά στο σπίτι… έφερε τα πάνω κάτω στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Και εννοώ απο τις ώρες 21.00 με 01.00.


Ο «Όλυμπος έπεσε» μια ταινία έντονη με σκηνές βίας, σκοτωμούς και ανατρεπτικό σενάριο έδωσε στο Star την υψηλότερη τηλεθέαση Παρασκευής απο την αρχή της σεζόν. Βεβαίως νικήτρια της ζώνης μετά τις 23.00 ήταν ξεκάθαρα η Νικολούλη που σακάτεψε τα όποια τρίκς χρησιμοποίησαν στο «My Style Rocks»-λιποθυμίες κόντρες και χαβαλέδες- χθές για να κρατήσουν στον Σκαϊ το κοινό. Δεν τα κατάφεραν. Το θέμα με το κρανίο της Αγγελικής και η έρευνα της Αγγελικής κράτησαν τον κόσμο στον Alpha.


Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης έχει η ζώνη αυτή και για το Open μιας και επιβεβαιώνεται σιγά σιγά αυτό που σας γράφαμε χθές. Πώς το «Project Runway» είναι μια καλοστημένη εκπομπή- που χθές με την αποχώρηση της μιας μοδίστρας έφτασε πολύ κοντά στο 10%.

Θα το δείτε πώς το συγκεκριμένο προϊόν θα πουλήσει… σε λίγες εβδομάδες απο τώρα…
nassosblog.gr

Post Top Ad


-->