Μπήκαμε στο σπίτι της Ήβης Κυπριανού στη Λευκωσία - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/10/18

Μπήκαμε στο σπίτι της Ήβης Κυπριανού στη ΛευκωσίαΔείτε εικόνες από το γουστόζικο χώρο που στεγάζει την οικογένειά της


Η "Madame Figaro" Κύπρου και η δημοσιογράφος Τάνια Νεοκλέους μπήκε στο σπίτι της Ήβης Κυπριανού και συζήτησε μαζί της όλα όσα τη γεμίζουν αυτή την περίοδο.

Πίσω από κάθε φωτογραφικό κλικ και σχεδόν µέσα σε κάθε κοσµική στήλη των περιοδικών που κυκλοφορούν στην Κύπρο βρισκόταν σε µόνιµη βάση και το δικό της όνοµα. Με µια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ µπορείς εύκολα να βγάλεις το συµπέρασµα πως η Private Wealth & Legal Consultant Ήβη Κυπριανού είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί. Κι ας έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να αποτραβηχτεί από τα αδιάκριτα βλέµµατα και τις συχνές κοσµικές εµφανίσεις.


Μετά από δεκάδες τηλεφωνήµατα για να συντονίσουµε τις υποχρεώσεις µας, καταφέρνουµε τελικά να συναντηθούµε ένα απόγευµα Τετάρτης στο υπέροχο διαµέρισµά της στο κέντρο της Λευκωσίας. "Τι είναι αυτό που θέλεις να ξέρεις για µένα, λοιπόν;" µε ρωτά, όταν βάζω µπροστά της το µαγνητοφωνάκι, ενώ ρίχνω παράλληλα κλεφτές µατιές στα δεκάδες παιχνίδια του Κωνσταντίνου Αλέξιου που βρίσκονται στον χώρο. Της ζητώ να ξεκινήσουµε από το σηµαντικότερο κεφάλαιο της ζωής της. Αυτό της µητρότητας. "Είναι η µεγαλύτερη χαρά που θα µπορούσε να µπει στο σπίτι το δικό µας, αλλά και της ευρύτερης οικογένειας, µιας και είναι το πρώτο εγγόνι. Ο ερχοµός του Κωνσταντίνου Αλέξιου έχει αλλάξει πολύ την καθηµερινότητά µας και µας έκανε πιο υπεύθυνους ως ανθρώπους. ∆εν φαντάζεσαι τι συγκίνηση νιώθω κάθε φορά που µε κυνηγά µέσα στο σπίτι για να µε αγκαλιάσει". Εκτός από τη γέννηση του παιδιού της, στη ζωή της ήρθε άλλη µία αλλαγή τον τελευταίο χρόνο, αυτή της µετακόµισης. "Το γεγονός ότι είµαι σε δικό µου χώρο, τον οποίο έφτιαξα βάσει των αναγκών και του γούστου µου, µου προκαλεί µια ηρεµία παρά το γεγονός ότι δεν έχω αφοσιωθεί ακόµα πλήρως στη διαµόρφωσή του. Είναι µια διαδικασία που θέλει τον χρόνο της και εγώ σε αυτήν τη φάση της ζωής µου νιώθω τον χρόνο να µε κυνηγάει".


ilovestyle.com

Post Top Ad


-->