«Παντρεμένοι κι οι δυο»: Η Μαρία Ιωάννου ξεκαθαρίζει για αποχώρηση Κωνσταντινίδου-Κυριάκου: «Δεν έχω καμία ανάμειξη...καμία ευθύνη» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/10/18

«Παντρεμένοι κι οι δυο»: Η Μαρία Ιωάννου ξεκαθαρίζει για αποχώρηση Κωνσταντινίδου-Κυριάκου: «Δεν έχω καμία ανάμειξη...καμία ευθύνη»Πριν λίγο έγινε γνωστή η αποχώρηση του Παναγιώτη Κυριάκου και η απομάκρυνση της συμπρωταγωνίστριάς του, Ξένια Κωνσταντινίδου, από την σειρά «Παντρεμένοι κι οι δυό».

Η πρώην σεναριογράφος της σειράς του ΣΙΓΜΑ, Μαρία Ιωάννου, θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή σεναριογράφος έχει σταματήσει να γράφει τα σενάρια της σειράς από το καλοκαίρι που πέρασε.


Η Μαρία Ιωάννου έγραψε: «Νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κατι! Εγω προσωπικά συνεργάστηκα με το Σίγμα ως σεναριογραφος στην σειρά "Παντρεμενοι κι οι δυο" για τα πρώτα 32 επεισόδια. Ό,τι προβλήθηκε δηλαδή μεσα στο καλοκαίρι και για να είναι πιο ξεκάθαρο, σε οσα επεισόδια τα ζευγάρια ηταν μονο δύο (Μονογιου-Δημητρίου και Παναγιώτης Κυριάκου με Ξενια Κωνσταντινίδου). Έπειτα αποχώρησα οικειοθελώς για δικούς μου λόγους, δίνοντας σκυτάλη σε αλλη συγγραφική ομάδα. Δεν εχω ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ σε όσα συμβαίνουν πλεον με την σειρά και κυρίως ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. Ελπίζω αυτό να είναι σαφές. Καλημέρα σας!».


Δείτε την δημοσίευση στο chnews.com.cy:


Post Top Ad


-->