Λύγισε η Αριστοτέλους με τον πυροσβέστη που έχασε το μωρό και τη γυναίκα του στο Μάτι - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/10/18

Λύγισε η Αριστοτέλους με τον πυροσβέστη που έχασε το μωρό και τη γυναίκα του στο ΜάτιΜια ιστορία που ραγίζει καρδιές, του πυροσβέστη που έχασε την γυναίκα του και το μωρό του, στην τραγωδία που έγινε στο Μάτι, βρήκε το φώς της δημοσιότητας.


Ο Ανδρέας Δημητρίου, ο πυροσβέστης που στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι έχασε τη γυναίκα του και το μόλις 6 μηνών βρέφος του, σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα περιγράφει, λεπτό προς λεπτό, όσα έζησε την ημέρα που άλλαξε η ζωή του για πάντα, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο παρακολούθησαν στην εκπομπή ‘Με αγάπη Χριστιάνα’, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να αντέξει τα όσα τραγικά έζησε ο άνθρωπος αυτός. Στο άκουσμα της τραγικής ιστορίας του η Χριστιάνα ξέσπασε σε κλάματα, με τους συνεργάτες της να τονίζουν το πόση δύναμη χρειάστηκε ο πυροσβέστης για να μοιραστεί την ιστορία του.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν παρέλειψε να αναφέρει το πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα, με την νομοθεσία να κόβονται σε οικόπεδα οι περιοχές που έχουν καεί, αφού αυτό φαίνεται να ηταν η αιτία της τραγωδίας. Ωστόσο, όπως είπε και η παρουσιάστρια ότι και να λέμε, ακόμη και να πάρουν κάποιοι την ευθύνη, οι πληγές όσων έμειναν πίσω και έχασαν τους δικούς τους δεν κλείνουν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->