Κύπρια τραγουδίστρια έκρινε δημόσια την Αριστοτέλους – «Είναι απλά αρρωστημένα εγκλήματα…» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/10/18

Κύπρια τραγουδίστρια έκρινε δημόσια την Αριστοτέλους – «Είναι απλά αρρωστημένα εγκλήματα…»Με αφορμή το δημοσίευμα του που αφορούσε την διαφωνία της Χριστιάνας Αριστοτέλους με την Πρόεδρο Καταφύγιου Σκύλων στην Λευκωσία, Βίκυ Νικολάου, η Κύπρια τραγουδίστρια θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφέρει την δική της άποψη στο θέμα.

Ο λόγος για την Έλενα Παναγή, η οποία ως γνωστόν ακολουθεί τον vegan (γνωστή και ως καθαρή χορτοφαγία, βεγκανισμός) τρόπο ζωής. Η τραγουδίστρια δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από αναρτήσεις της υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των ζώων και έδειξε την μεγάλη αγάπη που τρέφει για αυτά.Η Έλενα απευθυνόμενη στην Χριστιάνα έκρινε πως οι δηλώσεις της παρουσιάστριας δεν ήταν σωστές και την βρίσκουν εντελώς αντίθετη. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έγραψε:
«Χριστιάνα μου σε συμπαθώ και είσαι πολύ καλός άνθρωπος γενικά αλλά…
Είμαι σίγουρη ότι δεν κάθισες να το σκεφτείς ούτε να μελετήσεις αυτό το θέμα όπως όλοι εμείς που γίναμε Βιγκάν, δεν ξέραμε ότι τα έθιμα μας και οι συνήθειές μας είναι απλά αρρωστημένα εγκλήματα που σκοτώνουνε εμας, τα ζώα μας, και τον πλανήτη μας!
Δεν μπορεί να λες αγαπώ όλα τα ζώα αλλά αγαπώ και να τα σφάζω και να τα βάζω στο στομάχι μου… Είναι σαν να λέει κάποιος δολοφόνος αγαπώ πολύ τους ανθρώπους αλλά μου αρέσει και να τους κόβω το λαιμό…
Και επίσης δεν μπορεί κανείς να πει ότι άλλο ο άνθρωπος άλλο το ζώο! Όπως εσύ πονάς, όπως εσύ αγαπάς την οικογένειά σου και την ζωή σου, πονάνε κι αυτά και έχουν το ίδιο δικαίωμα σ’ αυτό τον πλανήτη να ζήσουν ελεύθερα κι ευτυχισμένα! Πλέον είμαστε σε μία εποχή που μπορούμε με ευκολία να ζήσουμε χωρίς ζώα στο πιάτο μας και να τρώμε υγιεινά και γευσάτα φαγητά.»


Δείτε την ανάρτηση της Έλενας παρακάτω:
lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->