Κύπρια ντροπιασμένη για το δόντι που της έλειπε πέρασε στο Next Top Model - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/10/18

Κύπρια ντροπιασμένη για το δόντι που της έλειπε πέρασε στο Next Top ModelΑκόμη ένα επεισόδιο Next Top Model από τις οντισιόν, προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1/10.

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες και η Κύπρια Αντζελίνα Γεωργίου, η οποία εξ αρχής φαινόταν ‘κουμπωμένη’ απέναντι στους κριτές.

Ο αυστηρός κριτής του διαγωνισμού δεν το άφησε να περάσει έτσι και της ζήτησε να πλησιάσει κοντά του, προκειμένου να αντιληφθεί που ήταν το πρόβλημα. Έτσι και έγινε, όταν η Αντζελίνα κλήθηκε να χαμογελάσει μπροστά στον κριτή δεν το έκανε γιατί ντρεπόταν για το σπασμένο δόντι της.


Όπως εξήγησε προκλήθηκε μετά από δυνατό δάγκωμα με τους τρεις από τους τέσσερις κριτές να δείχνουν κατανόηση και να της δίνουν τα τρία ναι ζητώντας της να το φτιάξει μέχρι το bootcamp. Ωστόσο, ο Σκουλός είπε όχι στην Κύπρια αφού δεν του άρεσε το πρόσωπο της.

Η Βίκυ Καγιά τόνισε πως παρόλο που είναι διαφορετική από πολλές διαγωνιζόμενες δείχνει φοβισμένη, με την ίδια να εξηγεί πως είναι λόγω του δοντιού της. Έτσι κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, όπου την περιμένουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->