Κύπρια πλάνταξε στο κλάμα γιατί κόπηκε στο GNTM-Δεν φαντάζεστε πόσες φορές έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/10/18

Κύπρια πλάνταξε στο κλάμα γιατί κόπηκε στο GNTM-Δεν φαντάζεστε πόσες φορές έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούςΕίναι πλέον γεγονός πως πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να αναδειχθούν και να κερδίσουν «5 λεπτά δημοσιότητας», μέσα από την συμμετοχή τους σε παντός είδους ριάλιτι εκπομπές.

Μια Κύπρια κοπέλα, προσπάθησε να μπει στο Greece’s Next Top Model, δίχως θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, το ενδιαφέρον σε αυτή την ιστορία είναι πως η συγκεκριμένη κοπέλα
έχει γίνει πλέον γνωστή στο νησί για την συμμετοχή της σε δεκάδες διαγωνισμούς. Δίχως ποτέ να τα καταφέρνει.Όταν ήρθε η ώρα για το wanna-be μοντέλο να βρεθεί μπροστά από την κριτική εκπομπή του σόου, ενημέρωσε τους κριτές για την συμμετοχή της σε καλλιστεία στην Κύπρο, και μάλιστα ανέφερε πως είχε φτάσει στην εξάδα. Παρόλα αυτά, οι κριτές του ριάλιτι μόδας την έκοψαν.

To μοντέλο έχει λάβει μέρος και σε καλλιστεία αλλά και σε άλλους σχετικούς διαγωνισμούς. Όσο και προσπαθεί να αναδειχθεί μέσα από τους σχετικούς διαγωνισμούς, δεν τα έχει καταφέρει.

Δείτε στο chnews.com.cy το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα από το ριάλιτι, καθώς και πόσες φορές έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς:


Post Top Ad


-->