Καυγάς στον αέρα του «Όλα καλά» – Η ατάκα στην Τζώρτζια που άναψε τα αίματα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/10/18

Καυγάς στον αέρα του «Όλα καλά» – Η ατάκα στην Τζώρτζια που άναψε τα αίματαΑπό την μία ο αυθορμητισμός της Χριστιάνας Αντωνίου και από την άλλη η ωραιοποίηση των πραγμάτων από την Τζώρτζια Παναγή, ήταν αρκετά για να αρχίσει μια διαμάχη μεταξύ των δύο γυναικών του «Όλα καλά».

Στην εκπομπή της Τρίτης 23/10, η Χριστιάνα παρουσίαζε την στήλη της ‘Rock n’ troll’ και τρόλαρε παίκτρια του ‘My Style Rocks’, η οποία αντέγραψε εμφάνιση γνωστού οίκου και στην συνέχεια ‘έκανε την πάπια’.

Μάλιστα, ο κριτής Στέλιος Κουδουνάρης είχε ξεμπροστιάσει την παίκτρια στον αέρα της εκπομπής και η ίδια συνέχισε να υποστηρίζει πως δεν είχε αντιγράψει το συγκεκριμένο look.


Τι το ήθελε η Τζώρτζια να υποστηρίξει την παίκτρια; Τα άκουσε στον αέρα της εκπομπής από την Χριστιάνα, η οποία προσπαθούσε να της εξηγήσει πως πρόκειται για ρούχα της ίδιας επωνυμίας.

Ωστόσο, η ατάκα της Χριστιάνας στην Τζώρτζια ήταν που άναψε τα αίματα αφού την ‘βάπτισε’ Αγάθη γιατί όπως λέει είναι…αγαθούλα. Η Τζώρτζια έμεινε με το στόμα ανοιχτό και μια διαμάχη ξεκίνησε στον αέρα της εκπομπής, με την ίδια να λέει στην Χριστιάνα πως θα της βρεί αντίστοιχο σύνολο με εκείνο που φορούσε στην εκπομπή.

Το θέμα δεν τελείωσε μέχρι εκεί με την καλεσμένη τους Ελένη Σιδερά να παίρνει το μέρος της Τζώρτζιας, χαρακτηρίζοντας την υπόλοιπη ομάδα κακεντρεχής.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:


lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->