Ιωάννα Μπέλλα: «Δεν συγκρίνεται με αυτόν τον κύριο που είναι στο ριάλιτι!» Απίστευτα «καρφιά» στον Σκουλό! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/10/18

Ιωάννα Μπέλλα: «Δεν συγκρίνεται με αυτόν τον κύριο που είναι στο ριάλιτι!» Απίστευτα «καρφιά» στον Σκουλό!Τι είπε η Ιωάννα Μπέλλα για το ριάλιτι και τον Δημήτρη Σκουλό;

Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε για την εμπειρία της όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές του Greece's Next Top Model και "κάρφωσε" τους κριτές λέγοντας πως δέχθηκε bullying!

Η όμορφη Ιωάννα που κέρδισε στα καλλιστεία τον πολυπόθητο τίτλο της Star Hellas εμφανίστηκε στην κάμερα του Oh La la! και τη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για όλους!

"Δέχθηκα bullying στο παιχνίδι"! είπε η Star Hellas στην αρχή της συνέντευξης της ενώ λίγο αργότερα κυριολεκτικά... απασφάλισε εναντίον του φωτογράφου της κριτικής επιτροπής που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Σκουλό!


Ο Δημήτρης Σκουλός είχε αναφερθεί στις επεμβάσεις που είχε κάνει στο πρόσωπο της η Ιωάννα λέγοντας της "Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!".

"Ξεκάθαρα τηλεοπτικό όλο αυτό που είπε ο κ Σκουλός!" είπε η Ιωάννα ενώ λίγο αργότερα πέταξε απίστευτο... "καρφί"! "Ο κ. Αυγούλης -πασίγνωστος φωτογράφο- δεν συγκρίνετε με τον κύριο που είναι στο ριάλιτι..."!

Η Ιωάννα Μπέλλα αναφέρθηκε και στο υαλουρονικό που είχε προσθέσει στα χείλια της και είναι αυτό που έκανε έξω φρενών τον Δημήτρη Σκουλό και ξεκαθάρισε πως είναι σε φάση αφαίρεσης!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:
youweekly.gr

Post Top Ad


-->