Ήβη Αδάμου: Μιλάει για τα κιλά της εγκυμοσύνης και την κορούλα της «Δεν μπορώ ούτε μία ώρα....» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/10/18

Ήβη Αδάμου: Μιλάει για τα κιλά της εγκυμοσύνης και την κορούλα της «Δεν μπορώ ούτε μία ώρα....»Την γνωστή τραγουδίστρια, Ήβη Αδάμου, στην πρώτη της δημόσια εμφάνισή μετά τη γέννηση της κορούλας της, πέτυχε η τηλεοπτική κάμερα.
Μεταξύ άλλων, η ευτυχισμένη μητέρα, αναφέρθηκε και για την μικρή της κόρη με τον Μιχάλη Κουινέλη.


Η Ήβη Αδάμου είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι καλά, είμαι πιο καλά από ποτέ… Δεν αφήνω το παιδί μου σε παππού και γιαγιά γιατί στην Αθήνα θα είμαι αρκετό καιρό, όταν έχουμε χρόνο θα πηγαίνουμε Αλεξανδρούπολη με τον Μιχάλη (Κουινέλη) και το μωρό. Το έχω μαζί μου. Είναι μόνο τεσσάρων μηνών! Πιστέψτε με δεν μπορώ ούτε μία ώρα χωρίς το μωρό μου… Ένα παιδί είναι ευτυχία και το βλέπω κι εγώ τώρα… Όταν βλέπεις το μωρό σου να χαμογελά, λες “τώρα αυτό είναι δικό μου;». Μέχρι να το συνειδητοποιήσεις θέλει χρόνο. Είναι καλό παιδάκι, τι να πω… όλες οι μάνες τα ίδια λέμε… Η κόρη μου μοιάζει στον Μιχάλη, είχε δίκιο που το έλεγε!».

Επιπλέον, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και στον τρόπο με τον οποίο τα απέβαλλε: «Δεν έκανα κάτι… Έβαλα τα απαραίτητα κιλά στην εγκυμοσύνη και μου έφυγαν από την ταλαιπωρία μετά… Δεν είναι δύσκολο μετά να τα χάσεις, φεύγουν και μετά δεν προλαβαίνεις και να φας».


Δείτε το βίντεο στο chnews.com.cy:Post Top Ad


-->