Φοβάται την αντίδραση του Εφραίμ η Αριστοτέλους – «Εν τζιαι θέλεις να μου αλλάξει καμιά κλειδαριά μέχρι να πάω σπίτι;» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

17/10/18

Φοβάται την αντίδραση του Εφραίμ η Αριστοτέλους – «Εν τζιαι θέλεις να μου αλλάξει καμιά κλειδαριά μέχρι να πάω σπίτι;»


 

Συγχύστηκε η Αριστοτέλους on air, στην ιδέα ότι θα αλλάξει τις κλειδαριές του σπιτιού ο Εφραίμ.

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» την Τρίτη, 16/10 συζήτησαν την ένταξη του Ντέμη Νικολαϊδη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, με το οποίο συνεργάζεται ήδη η Δέσποινα Βανδή.

Οι συνεργάτες της Χριστιάνας Αριστοτέλους μίλησαν για την αδυναμία των ποδοσφαιριστών να εκφραστούν, με την οικοδέσποινα της εκπομπής του Alpha να παρατηρεί ότι οι ομάδες κανονικά θα έπρεπε να έχουν επικοινωνιολόγο για να βοηθούν τους παίκτες να εκφράζονται.

Κάνοντας καλαμπούρι αναφέρθηκαν με υπονοούμενα στον σύζυγό της Αριστοτέλους, Γιώργο Εφραίμ και μάλιστα κάποιος εισηγήθηκε να βάλουν τις τελευταίες του δηλώσεις για να δουν πως εκφράζεται.


Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αντιπρότεινε να ψάξουν και να βάλουν δηλώσεις του Ντέμη για να δουν κατά πόσο κάνει για την τηλεόραση.  Όταν είδαν τον Ντέμη επιβεβαίωσε ότι θα πάει πολύ καλά αναφερόμενη στα στοιχεία που το δείχνουν αυτό.

Τότε ένας από τους συνεργάτες της πρότεινε να σουν και τις δηλώσεις του Εφραίμ με την Αριστοτέλους να δηλώνει: 'Εν τζιαι θέλεις να μου αλλάξει καμιά κλειδαριά μέχρι να πάω σπίτι; Έχω δουλειά σήμερα. Πρέπει να πάω σπίτι!'.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα video που ακολουθούν:tothemaonline.com

Post Top Ad


-->