«Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»: Άναυδοι όλοι με τους Νοτιοαφρικανούς- Πάτησαν το Golden Buzzer- Έγινε λόγος πως είναι οι νικητές - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/10/18

«Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»: Άναυδοι όλοι με τους Νοτιοαφρικανούς- Πάτησαν το Golden Buzzer- Έγινε λόγος πως είναι οι νικητέςΚανείς δεν περίμενε πως οι τρεις Νοτιοαφρικανοί που ανέβηκαν στην σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», θα τραγουδούσαν όπερα και μάλιστα τόσο καλά.


Με απόλυτη επιτυχία κατάφεραν να κάνουν κοινό και κριτές να μείνουν άφωνοι, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να τονίζει πόσο πολύ τον ξάφνιασαν με το είδος μουσικής που τραγούδησαν.

Μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης για πρώτη φορά έκανε λόγο για τους πιθανούς νικητές του παιχνιδιού, λέγοντας: «Είστε φοβερά ταλαντούχοι. Και πιστεύω πως έχουμε μπροστά μας μια σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του Ελλάδα έχεις ταλέντο».


Εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος Λιανός έκανε την είσοδο του και πήγε στους κριτές, ενώ όλος ο κόσμος φώναζε “golden buzzer”. «Εγώ δεν έχω δει κάτι καλύτερο από αυτό», είπε ο Λιανός και πάτησε το κουμπί, στέλνοντας τους απευθείας στον ημιτελικό.

Οι τρεις Νοτιαφρικανοί δεν πίστευαν στα μάτια τους ευχαριστώντας για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή που έζησαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:
lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->