«Ελλάδα ΔΕΝ έχεις Ταλέντο». Τα τραγικά λάθη της Μπακοδήμου τα «ελληνικά» του Σάκη και ο πάτος - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/10/18

«Ελλάδα ΔΕΝ έχεις Ταλέντο». Τα τραγικά λάθη της Μπακοδήμου τα «ελληνικά» του Σάκη και ο πάτος 

Ελλάδα έχεις… τηλεχειριστήριο;…Ξέρετε. Εκείνο το μαραφέτι με τα κουμπάκια που μπορείς να χειριστείς από απόσταση την τηλεόραση και άλλες συσκευές.

Και όπως όλα δείχνουν φέτος στα τηλεοπτικά δρώμενα τίποτα δεν είναι δεδομένο και τα πάντα ρευστά. Ο μέσος Έλληνας τηλεθεατής, φέτος, έχει όρεξη για αλλαγές. Όρεξη για ένα γερό ξεσκαρτάρισμα, όρεξη για κάτι νέο, για κάτι ενδιαφέρον.

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι εδώ, μιλάνε από μόνα τους. Ευχάριστα για κάποιους, εφιαλτικά για τους περισσότερους.  Ειδικότερα χθές μια παραγωγή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το μήνα έχασε απο ελληνική ταινία στο Στάρ… απο τους νάνους και τα χόμπιτ του Alpha…και την επανάληψη του Next Top Model.

Τα μεγαλεπήβολα όνειρα του Σκαϊ με εκπομπές που απαιτούν υψηλό κόστος παραγωγής από νωρίς βούλιαξαν στον πάτο της τηλεθέασης και στις προτιμήσεις του κοινού. Μία από αυτές είναι και το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο».

Με λίγα λόγια έχω να σου πω αγαπημένε μου αναγνώστη, πως και να μην το έχεις δει, δεν έχασες και τίποτα το σημαντικό. Μια από τα ίδια ένα πράγμα.

Η αίγλη και ο αρχικός ενθουσιασμός που κάποτε υπήρξε έχουν χαθεί με τις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Το ίδιο «φαγητό», οι ίδιες μανούβρες χωρίς εκπλήξεις και μια κριτική επιτροπή που βρίσκεται εκεί απλά για να διεκπεραιώσει το ρόλο της.


Προσπάθησα να βρω ένα καλό λόγο που θα με πείσει να γίνω αποδέκτης και θεατής του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος.

Αντί για αυτό όμως… βαρέθηκα να βλέπω την Μπακοδήμου να βρίσκει κάθε τρεις και λίγο δικαιολογίες να σηκώνεται με ενδότερο σκοπό να διαφημίζει τα ρούχα της δικής της σειράς μόδας που έχει.

Βαρέθηκα να βλέπω τον Τανιμανίδη να μην μπορεί -σχεδόν πάντα – να βάζει σε σωστή σειρά υποκείμενο-ρήμα-αντικείμενο για να βγάλει μια σωστή πρόταση και παράλληλα να ασκήσει μια κριτική της προκοπής που να έχει επιχειρήματα και βάση σε αυτό που βλέπει.

Βαρέθηκα να βλέπω τον Καπουτζίδη με τις υπερβολικές και θεατρινίστικες του εκφράσεις θαυμασμού- ξαφνιάσματος -έκπληξης- τρομάρας κ.ο.κ για να δώσει (;) έμφαση και να τραβήξει το ενδιαφέρον (;) στον τηλεθεατή για κάτι θεαματικό (;) που εξελίσσεται επάνω στη σκηνή του show.

Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που αξίζει και σώζεται, είναι ο Γιώργος Λιανός. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και επιτηδευμένα αστεία-τα έκοψε μετά την πρώτη εκπομπή- πάντα cool χαρακτήρας, που δείχνει να απολαμβάνει τον ρόλο του παρουσιαστή, με τις σωστές και ευχάριστες του επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Τα μεγάλα Λάθη…

Η αλήθεια είναι ότι φέτος το έχουνε μετατρέψει σε μία εκπομπή που αν είδες έστω και ένα επεισόδιο, είναι σαν να έχεις δει όλα. Τα ίδια ταλέντα, τα ίδια νούμερα, μέτρια έως κάκιστα που σε αρκετές στιγμές φτάνουν το σημείο ακόμη και να προσβάλλουν το δείκτη νοημοσύνης, ανούσια ταχυδακτυλουργικά, πάνω – κάτω οι ίδιες χορογραφίες, οι απαραίτητες (καλώς ή κακώς) συμμετοχές των λιλιπούτιων μας φίλων που πάντα περνάνε στην επόμενη φάση «θες δε θες» και φυσικά μια γερή δόση από την lgbt κοινότητα με τη δική της κοσμοθεωρία.

nassosblog.gr

Post Top Ad


-->