Διπλό φονικό Στροβόλου: Έρχονται ανατροπές; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/10/18

Διπλό φονικό Στροβόλου: Έρχονται ανατροπές;Την ερχόμενη Δευτέρα (29/10) ξεκινά η ακρόαση της υπόθεσης του διπλού φονικού, που διαπράχθηκε στο Στρόβολο, το βράδυ της 18ης Απριλίου 2018, με θύματα το ζεύγος Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου.

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας θα παρουσιαστούν οι τέσσερις κατηγορούμενοι Λοΐζος Τζιωνής 33 ετών από τη Λευκωσία, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού, η 21χρονη πρώην σύντροφος του Τζιωνή, Σάρα Σιάμς και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Ωστόσο αναμένεται να υπάρξουν ανατροπές, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του ”Φιλελεύθερου”, ο Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος έχει παραδεχθεί όλες τις κατηγορίες πλην αυτή της διάρρηξης, υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει την απάντησή του από παραδοχή σε μη παραδοχή.


Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να σε κάποιο στάδιο να διαφοροποιηθούν οι κατηγορίες και για έτερο κατηγορούμενο, κάτι όμως που θα φανεί στην πορεία της δίκης και αφού έχει πρώτα δοθεί το ”πράσινο φως” από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι κυριότερες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι: ο φόνος εκ προμελέτης, η συνωμοσία για φόνο, η συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, η ληστεία, η νυχτερινή διάρρηξη και κλοπή, καθώς και η ένοπλη είσοδος με σκοπό την κλοπή.
dailystarcy.com

Post Top Ad


-->