Δεν τίμησαν τον τηλεοπτικό «Ραούκκα» στην κηδεία του -Αιχμηρό μήνυμα Βήχα: «Πόσο ντράπηκα σήμερα» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/10/18

Δεν τίμησαν τον τηλεοπτικό «Ραούκκα» στην κηδεία του -Αιχμηρό μήνυμα Βήχα: «Πόσο ντράπηκα σήμερα»Την ντροπή του και τα αρνητικά συναισθήματα που τον κατέλαβαν, αναφέρει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ηθοποιός Κώστας Βήχας, για την κηδεία του συνάδελφου και φίλου του, Χρήστου Παπαδόπουλου.

Ο κύριος Βήχας με ανάρτησή του, αναφέρει πως στην κηδεία του Χρήστου Παπαδόπουλου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/10, «απουσίαζαν όλοι».«Ούτε ένα τηλεοπτικό κανάλι, ένας δημοσιογράφος, πολλά ήταν και τα στεφάνια που κατατέθηκαν εκ μέρους άλλων, που είναι οι συμπολίτες μας, που είναι οι συνάδελφοι ηθοποιοί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αναφέρει πως μόλις τρεις ηθοποιοί βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετίσουν τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν ξεπερνούσαν τους 100.

Ένας αριθμός καθόλου αντιπροσωπευτικός στο έργο και την πολιτιστική κληρονομιά που αφήνει πίσω του ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Δείτε την ανάρτησή του:tothemaonline.com

Post Top Ad


-->