Οι πρώτες δηλώσεις της γνωστής Κύπριας μετά τις φωτογραφίες του πρώην της σε καυτά φιλιά με άλλη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/10/18

Οι πρώτες δηλώσεις της γνωστής Κύπριας μετά τις φωτογραφίες του πρώην της σε καυτά φιλιά με άλληΟ λόγος για την Κλέλια Μενελάου η οποία μετά από τρία χρόνια σχέσης με τον Ελλαδίτη ηθοποιό Παναγιωτη Μπουγιούρη δηλώνει πλέον single καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Ζευγάρι της κυπριακής showbiz χώρισε- Τον τσακώσαμε να φιλιέται με άλλη!)«Ο χρόνος που πέρασε έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Εγώ ήμουν Αθήνα, εκείνος Κύπρο, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να βρισκόμαστε», δήλωσε χαρακτηριστικά η χορεύτρια κλασικού μπαλέτου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Real Life"».


Άρα η απόσταση ήταν αυτή που μπήκε ανάμεσα τους και που ήταν η αιτία που η σχέση τους οδηγήθηκαν σε κρίση. Οι φήμες για το χωρισμό ξεκίνησαν από τον περασμένο Οκτώβριο ωστόσο λίγους μήνες αργότερα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δηλώνε ότι «με την Κλέλια είμαστε μια χαρά» για να έρθει η Κλέλια Μενελάου και να επιβεβαιώσει τώρα τον χωρισμό τους. Η ίδια στη συνέντευξή της συμπλήρωσε ότι ο χωρισμός τους δεν έγινε σε άσχημο κλίμα.


dailystarcy.com

Post Top Ad


-->