Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η on air επίθεση και η απάντηση! «Βγάζεις πολύ κακία... σε λυπάμαι» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/10/18

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η on air επίθεση και η απάντηση! «Βγάζεις πολύ κακία... σε λυπάμαι»
Λεκτική επίθεση on air από τηλεθεάτρια έλαβε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, το οποίο είχε ως αποδέκτες εκείνη και το πάνελ της εκπομπής.

Η τηλεθεάτρια έγραψε σε μήνυμα προς την παρουσιάστρια: «Χαίρετε, νομίζω Χριστιάνα σα να βγάζεις πολύ κακία τώρα τελευταία για αυτό σε λυπάμαι. Όπως και οι άλλες στο πάνελ και δεν είναι σωστό γιατί αυτή η ανθρωποφαγία δεν καταλαβαίνεστε δεν είστε εκεί για να κρίνετε ανθρώπους άκομψα όπως τη Ναταλία Γερμανού. Σε συμπαθούσα κάποτε ήσουν απλή και καταδεκτική αλλά μεταλλάχτηκες και πήρες πολύ ψηλά τον αμανέ».

Η Χριστιάνα δεν το άφησε να πέσει κάτω και είπε πως: «Σίγουρα, προφανές για το να το λες αυτό, είσαι ένα άτομο το οποίο δεν βλέπεις την εκπομπή γιατί σίγουρα δεν κρίνουμε, δεν στήνουμε στον τοίχο και αν νιώθεις ότι μεταλλάχτηκα εννοείται ότι έχεις κάθε δικαίωμα να το πιστεύεις αυτό, αλλά σίγουρα δεν βλέπεις την εκπομπή όσο συχνά μας λες εδώ ότι την βλέπεις για να μας λες αυτά τα πράγματα και αυτά τα συμπεράσματα. Αλλά, εννοείται ότι η άποψη σου είναι δεκτή, όπως έλεγε και η Γερμανού προηγουμένως, σε σεβαστή κάθε άποψη. Αλίμονο, λέμε κάτι πέντε διαφορετικά αυτιά θα το ακούσουν με πέντε διαφορετικούς τρόπους. Αν εσύ όμως νιώθεις ότι ξαφνικά από το στόμα μου και το δικό μου και των παιδιών εδώ, βγαίνει κακία και μετάλλαξη κι ότι ήμουν καταδεκτική και τώρα πια δεν είμαι, έχεις κάθε δικαίωμα να το πιστεύεις και μια χαρά».  


Η Χριστιάνα Αριστοτέλους φανερώς εκνευρισμένη, έδωσε και δεύτερη απάντηση στην συγκεκριμένη τηλεθεάτρια: «Θα ήθελα όμως να πω στην φίλη που έστειλε το μήνυμα επειδή μίλησε για ανθρωποφαγία και διάφορα άλλα, μίλησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς. Ανθρωποφαγία είναι αυτό που συμβαίνει όταν κάποιος άνθρωπος χωρίς αν γνωρίζει έναν άλλον άνθρωπο, μπαίνει στην διαδικασία να του στείλει ένα μήνυμα που έχει δικαίωμα οποιοσδήποτε άνθρωπος να εκφράζει την άποψη του και να ασκεί κριτική. Το πως όμως εκφραζόμαστε, αυτό δείχνει πολλά πράγματα για εμάς τους ίδιους. Έχω δικαίωμα να μου αρέσεις, έχεις δικαίωμα να μην σου αρέσω, έχει δικαίωμα ο καθένας από εμάς να μην του αρέσει κάτι, το οτιδήποτε. Από την εκπομπή, από εμένα την ίδια. από τα παιδιά, από τον τρόπο παρουσίασης, από την θεματολογία. Το πώς το εκφράζει κανείς, εκφράζει τον εαυτό του και δείχνει πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα τον δικό μας. Οπότε πολύ σωστά, θα πω ότι έθεσες την λέξη ανθρωποφαγία μέσα στο μήνυμα που έστειλες, αλλά θα το αφήσω να το πάρει όπως το εκλαμβάνει ο καθένας από μας και συγκεκριμένα από την κοπέλα που έχει στείλει το μήνυμα, γιατί λέμε για μπούλινκ, λέμε για ανθρωποφαγία, λέμε για διάφορα πράγματα και σχολιάζουμε διάφορα πράγματα στην εκπομπή. Αλλά για εμένα προσωπικά αυτό είναι. Το να μην μ' αρέσει κάτι και να θέλω να το πω, θα πω συγκεκριμένα αυτό που θέλω να πω, χωρίς να χαρακτηρίσω, χωρίς να κρίνω, χωρίς αν στήνω στον τοίχο και χωρίς να πυροβολώ. Οπότε για μένα μεταφράζεται κάπως, ανθρωποφαγία αυτό είναι».


Δείτε τα βίντεο στο chnews.com.cy:Post Top Ad


-->