Άντρεα Κυριάκου: Η πρώτη φωτογραφία μαζί με τον γιο της και τα συγκινητικά της λόγια - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/10/18

Άντρεα Κυριάκου: Η πρώτη φωτογραφία μαζί με τον γιο της και τα συγκινητικά της λόγιαΠήρε εξιτήριο από την κλινική και έφτασε στο σπίτι της μαζί με τον Λαμπριανό της.

Γονείς έγιναν την Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου ο Γιώργος Μερκής και η Άντρεα Κυριάκου, οι οποίοι υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους.

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή η επίσημη σελίδα του ΑΠΟΕΛ, καθώς θέλησε να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή και στη σύζυγό του για τον ερχομό του μωρού τους, που θα πάρει το όνομα Λαμπρινός.


Η γνωστή blogger γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, με το παιδάκι τους να ζυγίζει 3,260 κιλά.

Πριν λίγε, είδαμε και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου την οποία ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας: "Τα πιο μικρά πόδια φτιάχνουν τα μεγαλύτερα αποτυπώματα στις καρδιές μας" ενώ στο ίδιο post ευχαρίστησε όλους όσοι τους ευχηθήκαν για τον ερχομό του Λαμπριανού τους λέγοντας: "Ευχαριστούμε τόσο πολύ για τις ευχές και τα μηνύματα σας! Το δικό μου όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε και νιώθω πιο ολοκληρωμένη από ποτέ! Εύχομαι ολόψυχα να εκπληρώσετε τα δικά σας και να νιώσετε αντίστοιχη ευτυχία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου, όχι μόνο για την στήριξη του κατά την διάρκεια του τοκετού, αλλά για όλα όσα έκανε για εμάς 9 μήνες τώρα! Είσαι υπέροχος".

ilovestyle.com

Post Top Ad


-->