Τραγικό: Η Βίσση αποκάλυψε γιατί δεν άφηναν την μητέρα της να δει τηλεόραση μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/9/18

Τραγικό: Η Βίσση αποκάλυψε γιατί δεν άφηναν την μητέρα της να δει τηλεόραση μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι


 

Συγκλονίζουν τα λόγια της Άννας Βίσση για τις φονικές πυρκαγιές του Ιούλη στην Αττική και για την κυρία Σοφία: «Αν αργούσε 3 λεπτά μπορεί να ήταν ένα από τα θύματα».

Η Κύπρια τραγουδίστρια έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου και ανάμεσα στα άλλα μίλησε για τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Η Άννα Βίσση και η οικογένειά της δεν άφηναν την κυρία Σοφία να δει τηλεόραση μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, που έκαψαν το σπίτι της και αυτό της κόρης της, της Νίκης.Τα λόγια της για την κυρία Σοφία δεν μπορούν να αφήσουν κανένα ασυγκίνητο: «Αν αργούσε 3 λεπτά μπορεί να ήταν ένα από τα θύματα γιατί δεν ήθελε να φύγει, δεν το πίστευε. Είναι και σε μια φάση, πιο δυσκίνητη. Και ευτυχώς που ήταν εκεί τα εγγόνια της και οι φίλοι που την μαζέψανε με το ζόρι γιατί δεν ήθελε να φύγει. Δεν το πίστευε. Ήταν από αυτούς που κατευθύνθηκαν στη σωστή κατεύθυνση και γλίτωσαν από αυτό το μποτιλιάρισμα».

Η οικογένεια της Άννας Βίσση ακολούθησε μια πολύ δύσκολη οδό προκειμένου να προστατεύουν την κυρία Σοφία από όλο αυτό το κακό που έπληξε την Ελλάδα. Η Κύπρια τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Της κλείναμε τις τηλεοράσεις να μην το δει, για να μην συγχιστεί, και να της συμβεί κάτι άλλο στην υγεία της...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->