Θέκλα Πετρίδου: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/9/18

Θέκλα Πετρίδου: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της!Η πρωτότυπη ιστορία του νυφικού που φόρεσε...

Η Θέκλα Πετρίδου μετά την περσινή ακύρωση του γάμου της, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παναγιώτη Χριστοδούλου, χθες 8 Σεπτεμβρίου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας στην Αμαθούντα στη Λεμεσό με πάσα μυστικότητα. Την παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, στην εκκλησία πήρε ο γιος της, Λάζαρος Πανταζής ενώ οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι.

Λίγες ώρες πριν, μίλησε αποκλειστικά στο themaonlinecom και μεταξύ άλλων είπε για την παράξενη ιστορία του νυφικού που φόρεσε...

Τον περασμένο Αύγουστο είχε αποκάλυψε ότι έπλυνε το ένα από τα δύο της νυφικά που είχε αγοράσει για τον περσινό της γάμο, που δεν έγινε ποτέ.Για τον γάμο της δεν αγόρασε ένα, αλλά δύο νυφικά, τα οποία στοίχιζαν 35 δολλάρια το καθένα. Ο λόγος που αγόρασε δύο νυφικά ήταν ότι το πρώτο που αγόρασε ήταν στα κιλά που ηταν στο παρελθόν, 100 plus και το άλλο ήταν στενό της...

Η Θέκλα Πετρίδου με τον αυθορμητισμό που την διακατέχει μας αποκάλυψε ότι το νυφικό της είναι από τον 'Οίκο Νυφικών Λένια'. Η παρουσιάστρια - ψυχολόγος - συγγραφέας πήρε τα δύο νυφικά που είχε στην ντουλάπα της, το μεγάλο και το μικρό στην κυρία Λένια, μια μοδίστρα στους Αγίους Ομολογητές.

Μαζί με την κόρη της και την κυρία Λένια ένωσαν την φαντασία τους και έκαναν τα δύο νυφικά ένα. Περιγράφοντας το νυφικό της μίλησε για ένα απλό ρομαντικό νυφικό. Ο λόγος είναι ότι δεν έχασε τα κιλά της και το ένα ήταν μεγάλο της, αλλά το άλλο εξακολουθούσε να είναι μικρό της.

ilovestyle.com

Post Top Ad


-->