Θα το πάρει το κορίτσι ο Χρύσανθος Τσουρούλλης; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/9/18

Θα το πάρει το κορίτσι ο Χρύσανθος Τσουρούλλης;Πρεμιέρα έκανε η απογευματινή εκπομπή του Σίγμα "Όλα Καλά".


Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Τζώρτζια Παναγή, η Χριστιάνα Αντωνίου και ο Andrew George Ευτυχίου Ιωάννου, κάθισαν στις καρέκλες τους και υποδέχθηκαν ως πρώτο καλεσμένος τους τον Xρύσανθο Τσουρούλλη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΔΙΑ κάθισε στην καυτή καρέκλα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και απάντησε σε όλα!

Η αρχή έγινε με ερωτήσεις για την αγαπημένη του Έμιλυ Γιολίτη, η οποία μάλιστα μίλησε αυτοπρόσωπος στον τηλεοπτικό φακό για τον Χρύσανθο αλλά και την σχέση τους, ενώ η συζήτηση κατέληξε σε πιο ευαίσθητα θέματα για τον Χρύσανθο, όπως το bullying από τους συμμαθητές του όσον αφορά την τούρκικη καταγωγή της μητέρας του, αλλά και τον θάνατο του πατέρα του που τον έκανε να δακρύσει.

"Είμαι ήδη 42 χρονών και είμαι ευγνώμων για όσα ζω. Ευτυχώς ο Θεός με αξίωσε να έχω δύο φορτιστές στο σπίτι" ήταν οι πρώτες δηλώσεις, με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να παίρνει την πάσα και να μας ενημερώνει πως η Έμιλυ Γιολίτη μίλησε στο τηλεοπτικό φακό για τον σύντροφο της.

"Είναι σοβαρός, είναι όμως πολύ ρομαντικός στο σπίτι και πολύ περιποιητικός, μου στέλνει λουλούδια, μου φτιάχνει πρόγευμα και φροντίζει πάντα να έχει το αγαπημένο μου κόκκινο κρασί στο σπίτι" δήλωσε η γνωστή δικηγόρος ενώ στην ερώτηση αν υπάρχει κάτι το οποίο την ενοχλεί στο Χρύσανθο, η ίδια εξήγησε πως ο Χρύσανθος είναι πολύ πρωινός τύπος καθώς ξυπνά από τις 5 το πρωί.


Η Έμιλυ Γιολίτη δεν δίστασε να μιλήσει με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύντροφο της, σημειώνοντας ότι την εκπλήσσει συχνά με την ετοιμότητα του στην τηλεόραση, ότι είναι οραματιστής, αλλά και ότι είναι καλός ακροατής. "Ακούει για να καταλάβει όχι για να απαντήσει" είπε.

"Πρώτα απόλα είναι μια τεράστια επιτυχία ότι καταφέρατε την Έμιλυ να μιλήσει. Δύσκολα δίνει συνεντεύξεις και δύσκολα επιτρέπει σε άλλους να εισβάλουν στις προσωπικές μας στιγμές.

Έχει ένα τετράγωνο τρόπο σκέψης που εμένα μου έλειπε αυτό, όποτε μου συγυρίζει την σκέψη μου. Θαυμάζω πάρα πολύ το μυαλό της γιατί την εξωτερική ομορφιά την βλέπουν εύκολα όλοι όμως έχει και μια εσωτερική ομορφιά.

Στο πρόσωπο της Έμιλυς συνάντησα όλα αυτά που μου έλειπαν. Είναι το στήριγμα μου. Υπογράμμισε την φιλοσοφία που έχω για την ζωή, του να ζεις τις στιγμές" είπε ο Χρύσανθος ανάμεσα σε άλλα, αμέσως μετά.

Τέλος βεβαίως κλήθηκε να απαντήσει αν θα τον δούμε γαμπρό. "Το έχω λίγο διαφορετικά στο μυαλό μου και νομίζω πως και σε αυτό συμφωνούμε με την Έμιλυ. Ότι έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία το περιεχόμενο από το όνομα του πακέτου" κατέληξε.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->