Συγκλονίζει η εξομολόγηση γνωστής Κύπριας: « Ήμουν τυχερή στην ατυχία μου...Μπορούσα να μείνω και παράλυτη» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/9/18

Συγκλονίζει η εξομολόγηση γνωστής Κύπριας: « Ήμουν τυχερή στην ατυχία μου...Μπορούσα να μείνω και παράλυτη»Η συγκλονιστική εξομολόγησή της…

Πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες του νησιού μας, η οποία τον τελευταίο χρόνο θέλησε να ανοίξει τα φτερά της και να δοκιμάσει την τύχη της στην Αμερική, όπου και διαμένει το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος για την Helena Παναγή, η οποία νωρίτερα σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση για το ατύχημα που της συνέβη πριν από πέντε χρόνια και ήταν καθοριστικό στο να αλλάξει η ζωή της.


“5 του Σεπτέμβρη! Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια ήταν η ημέρα που σημάδεψε και μου άλλαξε τη ζωή για πάντα! Σαν σήμερα είχα το μεγάλο και σοβαρό ατύχημα με το άλογό μου που από δική μου ανευθυνότητα και ξεροκεφαλιά έσπασα το σπόνδυλό μου και έκανα εγχείρηση σπονδυλοδεσίας. Ήμουν τυχερή στην ατυχία μου. Έτσι είπαν οι γιατροί, γιατί μπορούσα να μείνω και παράλυτη. Ποστάρω αυτό το βίντεο για να δώσω ένα μήνυμα σε όλον τον κόσμο από αυτή την εμπειρία που έζησα. Θέλω απλά να πω ότι ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου τα φέρει η ζωή… Και πολλές φορές μετά από κάτι τέτοιο, τα βάζεις κάτω. Πολλές φορές έκλαψα, απογοητεύτηκα, πόνεσα και έδιωχνα συνεχώς μακριά μου ανθρώπους που πραγματικά ήταν δίπλα μου και με αγαπούσαν. Πίστευα ότι ποτέ δεν θα ξαναγίνω αυτή που ήμουν. Και σωματικά και ψυχικά. Πέρασα από κατάθλιψη και κρίσεις πανικού γιατί συνεχώς ένιωθα ότι ποτέ δεν θα είμαι αρκετά καλή ή να ξανασταθώ στα πόδια μου χωρίς καμία βοήθεια και να είμαι ανεξάρτητη. Και πάνω από όλα στέρησα από τη ζωή μου τα άλογα. Τη μεγαλύτερή μου ευτυχία. Τώρα μετά από ένα χρόνο όταν σκέφτομαι όλα αυτά, απλά χαμογελώ και λέω στον εαυτό μου ότι ήταν όλα μία εμπειρία. Ένα μάθημα. Αυτό με έκανε έναν πιο ώριμο και δυνατό άνθρωπο. Τώρα προσπαθώ πιο πολύ και βάζω ακόμα μεγαλύτερους στόχους και όνειρα. Τώρα ξύπνησα! Μην παίρνετε τη ζωή σας σαν κάτι δεδομένο. Ξυπνήστε! Ζήστε και παλέψετε για ότι αγαπάτε! Όλα θα περάσουν και όλα θα βρουν το δρόμο τους! Μόνο ευχαριστώ σε όλους όσοι ήταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι της ζωής μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στο εξίσου συγκλονιστικό βίντεο που ανήρτησε.

ilovestyle.com

Post Top Ad


-->