Συγκινήθηκε ο Νικόλας Ιωαννίδης! Πήγε στο γάμο συμμετέχουσας στο «Success Story» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/9/18

Συγκινήθηκε ο Νικόλας Ιωαννίδης! Πήγε στο γάμο συμμετέχουσας στο «Success Story»


 

Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, “Success Story”, την οποία θα παρουσιάζουν ο Νικόλας Ιωαννίδης και η Μαρία Κορτζιά.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο η εκπομπή στοχεύει στο να βοηθήσει άτομα τα οποία παραμελούν τον εαυτό τους και αυτό το πετυχαίνουν αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και τρόπο ζωής τους.

Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία δημιουργούνται ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ των συμμετεχόντων και της ομάδας της εκπομπής. Αυτό μας έδειξε και ο Νικόλας Ιωαννίδης μέσα από ένα βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του “Success Story” στο instagram.


Στο βίντεο βλέπουμε τον Νικόλα Ιωαννίδη να βρίσκεται στα στολίσματα του γάμου, συμμετέχουσας της εκπομπής, ενώ η συγκίνηση και των δύο ήταν φανερή.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο: “Είναι στιγμές σαν αυτές που αγαπώ την δουλειά μου! Η Άντρη που λαμβάνει μέρος στο Success Story ανεβαίνει σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας. Και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε δίπλα της!”

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:


ilovestyle.com

Post Top Ad


-->