Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα μετά τον γάμο τους! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/9/18

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα μετά τον γάμο τους!Αδιαμφισβήτητα ο παραμυθένιος γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του κοινού. Το ζευγάρι το περασμένο Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σίφνο και φίλοι και συγγενείς έδωσαν τον παρόν σε αυτή τη ξεχωριστή μέρα.

Ο Σάκης και η Χριστίνα μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης έκαναν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.Το ζευγάρι λίγο μετά το χαρμόσυνο γεγονός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα του Epsilon TV και της εκπομπής Splash.

«Να είστε καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να μιλήσω αν ήταν όλα όμορφα. Ευχόμαστε σε όλους να είναι αγαπημένοι και να κάνουν πολλά παιδιά. Σας ευχαριστούμε πάρα πού. Να είστε καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πρόσθεσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να είστε καλά. Ευχαριστούμε που ήρθατε μέχρι εδώ. Διασκεδάσαμε πάρα πολύ»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:faysbook.gr

Post Top Ad


-->