Ραγίζει καρδιές η κόρη γνωστού Κύπριου: «Παπάκη μου κάτσε» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/9/18

Ραγίζει καρδιές η κόρη γνωστού Κύπριου: «Παπάκη μου κάτσε»Ποιος μπορεί να πει όχι;


Είναι πλέον γεγονός πως οι ρυθμοί της σημερινής ζωής και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ελεύθερου χρόνου για να δει κάποιος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ειδικά αν η δουλειά του δεν έχει συγκεκριμένο ωράριο.

Έτσι και στην περίπτωση του γνωστού Κύπριου. Οι πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο νησί και στο εξωτερικό δεν του έχουν αφήσει πολλά περιθώρια ώστε να βρίσκεται πλάι -όπως εκείνος θα ήθελε- στην οικογένειά του.Ειδικότερα, ο γνωστός Κύπριος είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα, έχοντας ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κοιμηθεί για τρεις μέρες. Όταν γύρισε στο σπίτι του, η δυόμιση ετών κόρη του ήθελε να παίξει μαζί της. Εκείνος δεν της αρνήθηκε.

Ο Ανδρέας Στυλιανού, γνωστός επίσης ως Dj Andrew S, θέλησε να μοιραστεί το συμβάν αυτό μέσω του προσωπικού του λογαργιασμού στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται εκείνος και η κορούλα του και έγραψε: «"Παπάκη μου κάτσε"" αν θελω ας μεν κατσω.
Σούζα που τα τωρα η πριγκιπισούλα μου.
3 μέρες αυπνος αλλα ισως οι καλυτερες στιγμες που με ξεκουραζουν με αυτο το κοριτσι».Δείτε την δημοσίευση στο chnews.com.cy:


Post Top Ad


-->