Ο Λουκάς Φουρλάς μίλησε για τον θάνατο της 4χρονης κόρης του και μας τσάκισε - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/9/18

Ο Λουκάς Φουρλάς μίλησε για τον θάνατο της 4χρονης κόρης του και μας τσάκισεΠρόκειται για έναν παρουσιαστή, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση, για πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι περνούν δύσκολα. Πρώτα έχασε τον αδελφό του και στην συνέχεια την 4χρονη κορούλα του, από καρκίνο. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει να μάχεται για τη ζωή.

Ο θάνατος της μικρής Άρτεμις δεν τον έκλεισε στον εαυτό του και στο σπίτι, αλλά του έδωσε μια κινητήριο δύναμη για να βοηθήσει, άλλα παιδάκια με προβλήματα υγείας.Ο λόγος για τον Λουκά Φουρλά, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας 3ης Σεπτεμβρίου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μίλησε ανοικτά για την απώλεια που τσάκισε την οικογένεια του. Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στον γιο του Ιάσωνα και τον τρόπο που συμπεριφερόταν στον γιο του, μετά την απώλεια της αδελφής του.

«Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στο πόσο βάρος βάζεις στο μωρό σου και στο πως θα του συμπεριφερθείς μετά από ένα τέτοιο περιστατικό… H ζωή έτσι είναι, μια γελάς μια κλαίεις μια φοράς μάσκα για να μην τα βλέπει κανένας πρέπει να είσαι καλά για το μωρό σου και για τους ανθρώπους που κρέμονται από σένα και περιμένουν δύναμη από σένα και πρέπει να είσαι καλά για τους ανθρώπους που περνούν το ίδιο με σένα και παίρνουν δύναμη από σένα με το να σε βλέπουν να είσαι καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Λουκάς Φουρλάς.


Δείτε τα παρακάτω βίντεο:nassosblog.gr

Post Top Ad


-->