Ο Λέοντας αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στον γιο του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/9/18

Ο Λέοντας αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στον γιο του


 

Η σύντροφός του Αντρέα Λέοντα, Χριστίνα Κονναρή, μπήκε στον ένατο μήνα και το ζεύγος έχει αποφασίσει το όνομα που θα δώσει στον γιο του.
Ο Αντρέας Λέοντας και η σύντροφός του, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λίγες βδομάδες θα κρατούν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους.

Ο νικητής του X Factor 2016, Αντρέας Λέοντας θα γίνει σύντομα μπαμπάς, με την σύντροφό του του τραγουδιστή και make up artist, Χριστίνα Κοννάρη να είναι πιο όμορφη από ποτέ και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media να είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.


Ο Αντρέας Λέοντας σε συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Ευαγγέλου αποκάλυψε το όνομα του γιου του, που θα είναι Αχιλλέας. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους προτού προβληθεί η συνέντευξη του Αντρέα Λέοντα αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει το λαμπερό ζεύγος στον γιο του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι Αχιλλέας ονομάζεται ο πατέρας του Αντρέα Λέοντα και έτσι ο Κύπριος τραγουδιστής αποφάσισε να ακολουθήσει την παραδοσιακή οδό, που θέλει ο γιος να παίρνει το όνομα του παππού του, από την πλευρά του πατέρα του. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:


tothemaonlien.com

Post Top Ad


-->