Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/9/18

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού!Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, καθώς αποκάλυψε πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στη προσωπική του ζωή.

«Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει. Άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς», τόνισε.


Μάλιστα, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τα παπαρατσικά, ενώ ανέφερε πως τα Μέσα του συμπεριφέρθηκαν σωστά: “Με ενοχλεί να βλέπω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα , αλλά δεν είναι επιλογή μου… Δεν με ενοχλεί να ασχολούνται αλλά οι κακεντρέχειες με ενοχλούν… Φέτος από τον χωρισμό μου και μετά δεν μπορώ ο χειρισμός των Μέσων ήταν καλός απέναντί μου… δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν με ενόχλησε που είδα φωτογραφίες μου, τα παπαρατσικά με ενοχλούν, ότι κάποιος είναι στημένος και με παρακολουθεί…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


faysbook.gr

Post Top Ad


-->