Νίκη Βίσση: Συγκλονίζει η μαρτυρία της για τη φωτιά στο Μάτι! -«Νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/9/18

Νίκη Βίσση: Συγκλονίζει η μαρτυρία της για τη φωτιά στο Μάτι! -«Νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή...»Έζησε τον απόλυτο τρόμο!

Τραγικές στιγμές διαδραματίστηκαν στην Ανατολική Αττικ, πολλοί συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους, ενώ και οι υλικές καταστροφές είναι τεράστιες!

Η αδερφή της Άννας Βίσση, Νίκη, περιγράφει στο "Ηappy Day" και τον Μιχάλη Πλεμμένο τις τραγικές εκείνες στιγμές, ενώ εξηγεί πως η οικογένεια της σώθηκε την τελευταία στιγμή!
Η ίδια, διατηρούσε σπίτι στο Μάρι, ενώ όπως εξήγησε έμαθε ότι καίγεται το σπίτι της από την κουμπάρα της!


"Πήρα τον άντρα μου, μου λέει «Καιγόμαστε» και μου το κλείνει. Η φωτιά πέρασε τη Μαραθώνος σε λεπτά. Κάθε φορά που προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί τους η φωτιά έφτανε όλο και πιο κάτω (...)Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί.

Ζω μια απώλεια, θρηνώ όλες αυτές τις αναμνήσεις όλων αυτών των ετών. Δεν μπόρεσα να κρατήσω τίποτα, ούτε ένα βίντεο των παιδιών μου. Νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή. Τίποτα δεν μας έμεινε. Ευτυχώς υπάρχουν οι αδερφές μου, έχω διαπιστώσει ποιοι είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι και ποιοι όχι. Μου έχει μείνει ένα δωματιάκι, μια αποθήκη στον κήπο που την έχω φτιάξει λίγο για να μπορέσω να μείνω", είπε μεταξύ των άλλων η Νίκη Βίσση!

Δείτε την ανάρτηση:


youweekly.gr

Post Top Ad


-->