Νέος συνεργάτης στον «Αδύναμο Κρίκο» - Ο Τρύφωνος επέλεξε τον καλύτερο στο είδος - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/9/18

Νέος συνεργάτης στον «Αδύναμο Κρίκο» - Ο Τρύφωνος επέλεξε τον καλύτερο στο είδος


 

Ενισχύεται το τηλεπαιχνίδι του ΡΙΚ «Αδύναμος Κρίκος» και αναμένουμε να δούμε τι θα ακούσουμε... από την συνεργασία του Τάσου Τρύφωνος με τον νέο του συνεργάτη.

Με την προσθήκη του γνωστού τηλεκριτικού Μαρίνου Νομικού ενισχύεται τη νέα σεζόν «Ο πιο αδύναμος κρικος» του ΡΙΚ.

Σύμφωνα με το Tv Capuccino, στο κρατικό κανάλι γνωρίζουν πως η δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού θα είναι πιο δύσκολη, καθώς πλέον το κοινό είναι πιο υποψιασμένο και οι παίκτες ενδεχομένως να δίνουν επίτηδες λάθος απαντήσεις, ώστε να γίνεται η αναπαραγωγή των αποσπασμάτων τους από τη σατιρική εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη.Γι αυτό και ο Τάσος Τρύφωνος φρόντισε να έχει έναν ατακαδόρο βοηθό, ο οποίος να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το σκληρό προφίλ του.

Τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται από 17 Σεπτεμβρίου.   

Σύμφωνα με πληροφορίες o Μαρίνος Νομικός θα βρίσκεται στην δημιουργική ομάδα του τηλεπαιχνιδιού και επί της ουσίας θα μελετά τους παίκτες και θα επισημαίνει στοιχεία, συμπληρώνοντας το προφίλ του κάθε παίκτη και φυσικά θα ετοιμάζει ιντρικαδόρικα σχόλια και ατάκες που σίγουρα δεν θα περνούν απαρατήρητες... και δη ασχολίαστες.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->