Μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1: Στους δέκτες μας ξανά η δημοφιλέστερη εκπομπή της δεκαετίας; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

17/9/18

Μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1: Στους δέκτες μας ξανά η δημοφιλέστερη εκπομπή της δεκαετίας;Μια νέα σεζόν, με ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, ο οποίος στοχεύει φέτος να κερδίσει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών.


Τις τελευταίες εβδομάδες φημολογείται έντονα πως το πρόγραμμα που χάριζε στο κανάλι υψηλά νούμερα τηλεθέασης κερδίζοντας ισχυρή θέση στην prime time επιστρέφει.
Ο λόγος φυσικά για τη late ninght εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που κόπηκε ξαφνικά στο πλαίσιο μιας γενικότερης αναδιοργάνωσης.

Ήρθε τελικά η ώρα για την επιστροφή του «The 2Night Show»;


Την απάντηση δίνει ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ooh La La» αναφέρθηκε πέρα από τα επαγγελματικά του σχέδια στο θέατρο και στην επιστροφή του βραδινού του ΑΝΤ1.

«Δεν έχω μιλήσει με τον ΑΝΤ1 δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν μου έχει πει κανείς τίποτε. Ο Γρηγόρης είναι καλά. Υποτίθεται ότι αυτό θα ξαναγίνει. Δεν ξέρω τίποτα σίγουρα, μάλλον θα ξαναγίνει όμως. Δεν είναι σίγουρο», είπε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της μεγάλης επιστροφής, κάτι που σίγουρα θα αποτελέσει ένα ισχυρό bonus για το κανάλι του Αμαρουσίου.dailymedia.gr

Post Top Ad


-->