Με χτύπημα κάτω από την μέση έρχεται η Ευριπίδου – Το πιο ανατρεπτικό πρόσωπο στην εκπομπή - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/9/18

Με χτύπημα κάτω από την μέση έρχεται η Ευριπίδου – Το πιο ανατρεπτικό πρόσωπο στην εκπομπήΗ Κωνσταντίνα Ευριπίδου ετοιμάζεται για την μεγάλη της πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου, στην νέα της τηλεοτική στέγη, το ΣΙΓΜΑ.

Και ενώ πιστεύαμε πως η ομάδα της εκπομπής ‘Όλα καλά’ είχε ολοκληρωθεί μετά και την ένταξη της Κλέλιας Γιασεμίδου, ένα νέο μέλος έχει κάνει την είσοδο του λίγο πριν την πρεμιέρα.


Πρόκειται για την fashion blogger, Ιωάννα Θεοδώρου, η οποία μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Το κορίτσι που αγαπά την μόδα και τα εκκεντρικά look, είναι ότι πιο ανατρεπτικό έχουμε δεί στην νέα εκπομπή, που όπως φαίνεται θα είναι το δυνατό χαρτί της Ευριπίδου

Φυσικά δεν είναι τυχαίο που η Ιωάννα μετράει πάνω από 45.000 followers στο Instagram και ίσως να αναλάβει μια ενότητα στα μέτρα της, που να αφορά την μόδα ανά τον κόσμο, έτσι ώστε να φέρνει την εκπομπή πιο κοντά στο στοιχείο της Κωνσταντίνας Ευριπίδου.

Δείτε παρακάτω πως έγινε η αποκάλυψη:


lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->