Λώρης Λοϊζίδης: Mίλησε για την κόντρα με την Χριστιάνα Αρτεμίου – Τις φιλίες και προδοσίες στη ζωή του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/9/18

Λώρης Λοϊζίδης: Mίλησε για την κόντρα με την Χριστιάνα Αρτεμίου – Τις φιλίες και προδοσίες στη ζωή τουΟ Λώρης Λοϊζίδης είναι από τους ανθρώπους που δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του και αφήνει πάντα ένα πέπλο μυστικοπάθειας γύρω του.
Ο δημοφιλής ηθοποιός για ακόμη μια φορά καλείται να απαντήσει για την κόντρα του με την Χριστιάνα Αρτεμίου και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Οι φήμες ήθελαν τους δυο συνεργάτες, να εχουν κόντρα μεταξύ τους και μάλιστα καυγάδες και διενέξεις με βρισιές.

Παρόλα αυτά, ο Λώρης Λοϊζίδης που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤ1 με την κωμωδία «La Pasta Pomilwri», ξεκαθάρισε τα πράγματα και έδωσε ένα τέλος στις φήμες.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town ο ηθοποιός μίλησε για φιλίες, προδοσίες και συνεργασίες. Ακολουθεί απόσπασμα με τα όσα ανάφερε ο Κύπριος ηθοποιός στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη:

Εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους;


Παλιά τους εμπιστευόμουν.

 

Σήμερα;

Θεωρούσα ότι όλοι σκέφτονται όπως εγώ. Έκανα λάθος. Πλήρωσα πολλές φορές αυτή την αφέλεια μου. Και σήμερα θα την πατήσω, αλλά όχι τόσο όσο στο παρελθόν.

Ένιωσες περισσότερο προδομένος από φίλους ή από συναδέλφους;


Και από τις δύο πλευρές. Έπρεπε να είχα ουδέτερη σχέση απέναντι σε κάποια πράγματα. Επειδή, όμως, θεωρούσα ότι όλοι σκέφτονται όπως εγώ ήθελα να βοηθήσω, να γίνουμε φίλοι…Δεν περίμενα ποτέ ότι οι άλλοι είχαν άλλα πλάνα στο μυαλό τους και σκέφτονται μόνο το συμφέρον τους. Φανταστείτε ότι οι μεγαλύτερες επιτυχίες μου μαζί με την Χριστιάνα Αρτεμίου ήρθαν σε πολύ νεαρή ηλικία, όπου εκεί δεχθήκαμε την «αγάπη» πολλών φίλων, πιεστήκαμε, ξανοιχθήκαμε…’Ημασταν σε μια φάση που δύσκολα μπορούσαμε να αντιληφθούμε κάποια πράγματα. Σήμερα, είμαι πιο υποψιασμένος.

Και κλεισμένος στο καβούκι σου…

Δεν το κάνω γιατί θέλω να πουλήσω ένα συγκεκριμένο στιλ ή γιατί δεν αγαπώ τον κόσμο. Έτσι γεννήθηκα. Από μικρός ήμουν τόσο κλειστός χαρακτήρας. Ακόμα και σήμερα, δεν άλλαξε καθόλου η εικόνα μου επειδή βρίσκομαι στην τηλεόραση.

Η κόντρα σου με την Αρτεμίου να υποθέσω ότι δημιουργήθηκε λόγω της ‘αγάπης’ κάποιων φίλων;
Δεν ξέρω γιατί αλλά κάποιοι θέλουν να συντηρούν μια κόντρα – ακόμα και σήμερα – που ποτέ δεν συνέβη. Αν αυτό τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα ας λένε ό,τι θέλουν.

Η πραγματικότητα ποιά είναι;

Ποτέ δεν τσακωθήκαμε με την Χριστιάνα. Από τότε μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε πολλές φορές στο θέατρο.


lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->