Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μιλάει για τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Όλα Καλά» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/9/18

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μιλάει για τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Όλα Καλά»Ενθουσιασμένη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα!

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η ομάδα της εκπομπής “Όλα Καλά” έρχονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 10 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στο δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους συνεργάτες της.


“Η νέα εκπομπή θα επιχειρήσει να ταράξει λίγο τα νερά σε αυτό το είδος εκπομπών, με ένα concept που θα συνδυάζει στοιχεία κοινωνικών θεμάτων, με ενότητες έκπληξη, αρκετή διαδραστικότητα με τους τηλεθεατές σε συνδυασμό με αυθεντικότητα και ειλικρίνεια. Οι νέοι μου συνεργάτες είναι ταυτόχρονα και παλιοί και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία, αλλά και ασφάλεια. Πίσω από τις κάμερες βρίσκεται η Σοφία Βουργίδου που είναι ο άνθρωπός μου και ο στενότερός μου συνεργάτης. Ο κύριος Χουλιάρας είναι η εγγύηση και ο σύμβουλός μας. Και, φυσικά, η υπέροχη ομάδα μπροστά από τις κάμερες! Η Χριστιάνα Αντωνίου, που με τον χαρακτήρα, την καυστικότητά της, αλλά και τη δημοσιογραφική της εμπειρία αποτελεί πλέον σημαντικό συνεργάτη, σε συνδυασμό με την Τζώρτζια Παναγή, ένα γλυκύτατο κορίτσι, αλλά και τον γοητευτικό Andrew George, ένα νέο και πολλά υποσχόμενο πρόσωπο στον χώρο. Όλοι αυτοί απαρτίζουν μια τρελή ομάδα που κάθε σπίτι θα θέλει να έχει καθημερινά στην τηλεόρασή του. Φυσικά είμαι ενθουσιασμένη και με το στούντιο της εκπομπής, το οποίο αναμένεται να προσδώσει φρεσκάδα, αισιοδοξία και ωραία εικόνα στους τηλεθεατές μας”, είπε χαρακτηριστικά.
ilovestyle.com

Post Top Ad


-->