Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι συγκινητικές φωτογραφίες που δημοσίευσε για την επέτειο του γάμου της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου -«Σήκωσες βουνά» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/9/18

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι συγκινητικές φωτογραφίες που δημοσίευσε για την επέτειο του γάμου της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου -«Σήκωσες βουνά»Τέσσερα χρόνια γάμου γεμάτα αγάπη


Επέτειο είχαν χθες (12/9) η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Το ζεύγος πριν τέσσερα χρόνια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Όπως όλα δείχνουν, παραμένουν ακόμη πλήρως ερωτευμένοι.


Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της και δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τον γάμο τους στην Μύκονο. Συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο απεικονίζεται εκείνη και ο -πλέον- σύζυγός της, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, να χορεύουν τον χορό του Ησαΐα. Ενώ μάλιστα, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έγραψε ως λεζάντα «Σήκωσες βουνά...».

Επιπλέον, το ερωτευμένο ζεύγος, θέλησε να γιορτάσει τον ερωτά του με ένα άκρως ρομαντικό δείπνο. Η χαρά της γνωστής παρουσιάστριας, απλά δεν περιγράφεται.Δείτε τις φωτογραφίες στο chnews.com.cy:
Όπως αρμόζει σε μια ανάλογη περίσταση, δεν μπορούσαν να λείψουν οι ανθοδέσμες

 


 Αλλά και το ρομαντικό δείπνο

Post Top Ad


-->