Κι άλλος χλιδάτος γάμος στην κυπριακή showbiz! Ζευγάρι παντρεύτηκε στον Πρωταρά! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/9/18

Κι άλλος χλιδάτος γάμος στην κυπριακή showbiz! Ζευγάρι παντρεύτηκε στον Πρωταρά!Δείτε ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής διασκέδασε τους καλεσμένους!


Μετά τον γάμο του Γιώργου Μαρκίδη και της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη, που “έκλεψε” τις εντυπώσεις τις προηγούμενες ημέρες στο νησί μας, άλλο ένα ζευγάρι πραγματοποίησε χλιδάτο γάμο, στον Πρωταρά, χθες, Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για την Μαρία Τσόκκου, γόνο της γνωστής οικογένειας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή, και τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο.Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα ξενοδοχεία που ανήκουν στην οικογένεια της νεόνυμφης και η διακόσμηση ήταν βγαλμένη από παραμύθι.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν ο τραγουδιστής που επιλέχθηκε από το ζευγάρι, προκειμένου να αναλάβει τη διασκέδαση και δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο και δημοφιλή καλλιτέχνη Γιώργο Τσαλίκη.

Το νυφικό της Μαρίας Τσόκκου δημιούργησε η γνωστή σχεδιάστρια, Άννα Χατζηγρηγορίου, η οποία παρευρέθηκε στο πάρτι του γάμου. Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε και τη σχεδιάστρια, Ramona Filip.
ilovestyle.com

Post Top Ad


-->