Καρολίνα Πελενδρίτου: Συγκλονίζει με το πρόβλημα όρασης της! «Βλέπω ταινίες με τον σύζυγο μου και...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/9/18

Καρολίνα Πελενδρίτου: Συγκλονίζει με το πρόβλημα όρασης της! «Βλέπω ταινίες με τον σύζυγο μου και...»«Μπορεί να μην πήγαινα να φάω με άλλους για να μην τους δω και καταλάβουν»


Η «χρυσή» Κύπρια Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου και ο αθλητικογράφος της ΕΡΤ, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ήλθαν σε γάμο στις 24 Αυγούστου ύστερα από μακροχρόνια σχέση.

Το νιόπαντρο ζεύγος μίλησε για την σχέση του στην κάμερα ελληνικής τηλεοπτικής εκπομπής. Επιπροσθέτως, η Καρολίνα Πελενδρίτου εξομολογήθηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της όρασής της αλλά και τα βιώματα της από όταν άρχισε να μειώνεται η όραση της.


Ειδικότερα, η Κύπρια αθλήτρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βλέπουμε ταινίες μαζί και επειδή δεν μπορώ να διαβάζω, μου διαβάζει ο Δημήτρης τους υπότιτλους. Δεν γεννήθηκα έτσι. Στα εννέα μου δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Μετά επιδεινώθηκε. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήμουν στο σχολείο. Το έκρυβα το πρόβλημά μου. Όταν ξεκίνησα τον αθλητισμό, μπορεί να μην πήγαινα να φάω με άλλους για να μην τους δω και καταλάβουν. Ή δεν θα ζητούσα βοήθεια ποτέ. Μετά στη μετάβαση δεν ήθελα να πάω στους Παραολυμπιακούς γιατί έλεγα ότι θα αποδεχτώ ότι δεν είμαι στους αρτιμελής αθλητές, αλλά σε αυτούς με αναπηρία. Όταν το έκανα όμως άλλαξε η ζωή μου».

Post Top Ad


-->