«Το καφέ της Χαράς»: Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για την τηλεοπτική επιστροφή της σειράς; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/9/18

«Το καφέ της Χαράς»: Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για την τηλεοπτική επιστροφή της σειράς;Πολύ λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα για την τηλεοπτική επιστροφή της αγαπημένης σειράς της τηλεόρασης του Ant1. O γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, παραχώρησε μια συνέντευξη στο «TV Έθνος» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε όλες της λεπτομέρειες για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».


«Το σίκουελ του “Καφέ της Χαράς” θα ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη άνοιξη. Θα συνεργαστούμε και πάλι με την Άννα Χατζησοφιά και φυσικά όλο το πρωταγωνιστικό καστ όπως το είχε γνωρίσει και αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό. Όταν το είπα στην ανιψιά μου (Έφη Ρασιά), που μόλις πήρε το πτυχίο της στη Νομική, συγκινήθηκε και χάρηκε πολύ. Και τα δύο παιδιά έχουν χαρεί καθώς η σειρά τους άλλαξε τη ζωή. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για το σίκουελ και θα γίνει με τον τρόπο που πρέπει να γίνει. Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί. Γιατί η επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” συμπίπτει με το τέλος της κρίσης έστω και τύποις. Θέλουμε το “Καφέ” να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής. Θέλουμε το “Καφέ” να μας ξαναφέρει το χαμόγελο. Δεν θα δείτε τραβηγμένες καταστάσεις. Θα είναι πραγματική συνέχεια της σειράς. Δεν θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποδέχθηκα να γίνει αυτή η σειρά σίκουελ. Παλαιότερα μου είχαν προταθεί από τον ΑΝΤ1 και οι “Μεν και οι Δεν”, αλλά και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Δεν ήθελα. Αυτά ναι, ίσως να ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό», είπε χαρακτηριστικά.


faysbook.gr

Post Top Ad


-->