Η Θέκλα Πετρίδου νύφη στο πλευρό του Παναγιώτη της! Δείτε εικόνες από την τελετή - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/9/18

Η Θέκλα Πετρίδου νύφη στο πλευρό του Παναγιώτη της! Δείτε εικόνες από την τελετή


 

Η εθνική μας ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου το είπε και το έκανε! Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδίας της Παναγιώτη Χριστοδούλου παρέα με τα παιδιά τους και 40 ακόμα καλεσμένους!

Η πρόσκληση ήταν σαφής! Το μυστικό δεν έπρεπε να διαρρεύσει! Στάλθηκε προσωπικό μήνυμα στους εκλεκτούς καλεσμένους του αγαπημένου ζευγαριού με τις οδηγίες και ζητήθηκε εχεμύθεια!

Την νύφη παρέδωσε τον γαμπρό, ο γιος της Θέκλας, Λάζαρος, που το είχε καημό να παραδώσει την μαμά του νύφη από μικρή ηλικία και μάλιστα για χάρη του η Θέκλα αρνήθηκε την επιθυμία του πατέρας της να την συνοδεύσει.

Για το χατίρι του Λάζαρου κλείστηκε και γάμος την συγκεκριμένη ημερομηνία προκειμένου να την παντρέψει και να φύγει ανενόχλητος για τις σπουδές του!

Ο ένας από τους δυο γιους του Παναγιώτη, πρόσφερε και διαφυγή στην νύφη προσφέροντας της τον εαυτό του. Σε περίπτωση που μετανιώσει θα ήταν εκεί με την μοτοσυκλέτα του για την διαφυγή της!


Η νύφη επέλεξε νυφικό custom made σε λευκούς και off white χρηματισμούς, ενώ η ανθοδέσμη της ήταν κάτι που την προβλημάτισε αρκετά αφού η Θέκλα έχει σοβαρής μορφής αλλεργία στην γύρη. Έτσι ήταν φτιαγμένη με λουλούδια από κάκτους και aloe Vera!
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι λιποθύμησε το ανθοπωλείο που βρέθηκαν για την επιλογή. Η τούρτα του γάμου έγινε από τα χέρια της μητέρας της Κλέλιας Γιασεμίδου.

Οι καλεσμένοι είδαν έκδηλα την συγκίνηση, κατάνυξη και αγωνιά του ζευγαριού παρόλο που προσπάθησαν να το κρύψουν με το χιούμορ τους! Η Θέκλα το βράδυ του γάμου υπήρξε μια ευτυχισμένη  γυναίκα στο πλευρό του άντρα που αγαπά και ο Παναγιώτης υπερήφανος και φορτισμένος για την μεγάλη στιγμή του ερωτά τους! Βίον ανθόσπαρτο!

Η τελετή έγινε στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στην Αμαθούντα και το γλέντι που ακολούθησε στην ταβέρνα τα τρία αλώνια στον Άγιο Τύχωνα!

Την ώρα του δε γυνή να φοβήται τον άντρα, η Θέκλα έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον Παναγιώτη, ενώ ο Παναγιώτης δεν άφησε λεπτό από τα χεριά του το χέρι της Θέκλας!

Το ζευγάρι μετά το γλέντι έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο μαζί με τα παιδιά του και όλοι μαζί το επόμενο πρωί έφαγαν το πρωινό τους.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->