Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και ο «ορισμός του... sexy» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/9/18

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και ο «ορισμός του... sexy»Ως μεγαλύτεροι σε ηλικία, μαθαίναμε την πραγματική έννοια μιας λέξης, μέσα από λεξικά. Άγνωστα για τους νέους σήμερα στην εποχή του διαδικτύου. Το κενό αυτό, προσπάθησε να συμπληρώσει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός με ένα βίντεο.


Ειδικότερα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαργιασμό στο Instagram, εξηγεί τι σημαίνει η λέξη «sexy» (ελληνιστί «σέξι»=ερωτικός). Η ραδιοφωνική παραγωγός μάς έχει συνηθίσει σε «ιδιαίτερες εμφανίσεις». Επιπλέον, έγραψε ως επεξηγηματική λεζάντα: «Το τι είναι #sexy για το καθένα μας είναι διαφορετικό!😉Έχει να κάνει με την διάθεση τα γούστα σίγουρα όμως και με την αισθητική! Ένα #boyfriend μπλουζάκι από την απόλυτη #guru του είδους @innamanoli και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα 👠 μπορούν σίγουρα να κανουν τη διαφορά! Καθόλου επιτηδευμένο πολύ άνετο και πάρα πολυ sexy αυτό το χαριτωμένο #girly #withatwist #look είναι σίγουρα από τα αγαπημένα μου»Τα λόγια είναι περιττά, όπως λέει και η ρήση «μια εικόνα 100 λέξεις». Πόσο μάλλον ένα βίντεο.


Δείτε την δημοσίευση στο chnews.com.cy:

Το τι είναι #sexy για το καθένα μας είναι διαφορετικό!😉Έχει να κάνει με την διάθεση τα γούστα σίγουρα όμως και με την αισθητική! Ένα #boyfriend μπλουζάκι από την απόλυτη #guru του είδους @innamanoli και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα 👠 μπορούν σίγουρα να κανουν τη διαφορά! Καθόλου επιτηδευμένο πολύ άνετο και πάρα πολυ sexy αυτό το χαριτωμένο #girly #withatwist #look είναι σίγουρα από τα αγαπημένα μου 💗 #kisses #everyone Να έχουμε μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα! 😍 ♥️💜♥️♥️💋💋💘👍😋💝 #innamanoli @louisvuitton #highheels #hit #ison #hot #louisvuitton @swarovski_addicted #swarovskigr #swarovski #swarovskiaddicted #brillianceforall
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) σ


Post Top Ad


-->